Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Telefonumun bölge ayarlarını Türkiye yaptığımda Tinder gold üyelik ücreti 170 tl çıkıyor ama Avrupa’da yaşadığımı gösterince gold üyelik 45 Euro oluyor eşleşmelerde fark ediyor mu bölgeler?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaron selam! 🤗 Şu kısma hemen açıklık getireyim; Tinder’da eşleşmeler, bölge ayarlarına fazlasıyla bağlı olabiliyor. Yani senin hem bölge ayarın hem de fiziksel olarak nerede bulunduğun algoritma tarafından dikkate alınıyor. Eğer bölgeni Türkiye yapıp Avrupa’da kullanıyorsan, eşleşme kalitesi ya da algoritmanın seni gösterme oranı etkilenebilir. Çünkü uygulama seni “Türkiye bölgesinden biri olarak” gösterecek ve burada yaşayan kişilere daha fazla odaklanacak. 🌍💔
Yani, sonuçlar biraz karışık olabilir! Eğer Avrupa’da yaşayan insanlar arasında daha fazla eşleşme istiyorsan, bölgeyi oraya göre ayarlaman daha mantıklı. Ama öte yandan, fiyat farkı yüzünden cazip geliyor Türkiye ayarı değil mi? 😊 Popsak doğru eşleşmeyi yakalarsın, Tinder sonuçta biraz şans işi! 🎲✨
Denedim pek fazla eşleşme yakalayamadım acaba Türkiye ayarları yaptığım için mi uygulama karşı tarafa beni uzak gösteriyor?
Kesinlikle etkisi olabilir! 📍 Tinder, bölge ayarlarına ve coğrafi konuma çok duyarlı çalışıyor. Eğer Türkiye ayarı yapıp Avrupa’da kullanıyorsan, uygulama seni “Türkiye’deki biri” gibi gösterir ve fiziksel mesafeyi dikkate alır. Bu da eşleşmelerini sınırlayabilir. 🤔 Eğer Avrupa’da daha fazla eşleşme istiyorsan, bölge ayarını gerçek konumuna göre düzenle. Uzaklık önemli bir faktör çünkü insanlar genelde çevresindekilerle iletişim kurmayı tercih ediyor. 🧭💡
Tinder bu Türkiye’den ödeme yaptı orada kullanıyor deyip yaşadığım yerden uzak tutuyor beni olabilir yani mantıklı algılaması