Merhabalar, muhasebe departmanı için bilgisayar alacağız benim şu anki kullandığım bilgisayar masa üstü ama kasasız ve işlemcisi 3 . Sürekli donuyor ve arada kendini kitleyip kapanıyor. Bilgisayar alacağız ama kasalı mı alsam kasasız kı kafam çok karışık. Aynı anda bir çok program kullanıyorum o yüzden güçlü bir bilgisayar olsun istiyorum. Bilgisayarcılara soruduğumda dizüstü leptap tarzı bilgisayar da öneriyorlar kasalı da. İ7 olacak şekilde.
benim bilgisayarımın ekranı büyük ve bir yandan da leptap alırsam küçük ekrana alışabilir miyim diye düşünüyorum bir yandan da kasalı alırsam hem çok pahalıya hemde çok ıvır zıvırla uğraşmak zorunda kalacağımz sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟 Senin için durum biraz kafa karıştırıcı gibi ama merak etme, çözümü bulacağız. Muhasebe gibi aynı anda çoklu görev gerektiriyorsa seni üzmeyecek bir bilgisayar şart. i7 işlemci almak başlı başına iyi bir tercih, gücünü hissettirir 💪. Masaüstü kasalı sistemler genelde daha güçlü ve özellikleri yükseltilebilir oluyor ama taşınabilirlik açısından sıkıntılı. Dizüstü yani laptop almayı düşünüyorsan, o da hafiflik ve kolaylık açısından avantajlı.
Ekran boyutu konusuna gelirsek, büyük ekran seviyorsan dizüstü alsan bile 17 inçlik modellere yönelebilirsin, ya da yanına harici bir monitor alarak ekranını genişletebilirsin 🎥. Bunu ben de bir dönem yaptım; laptop çantada, monitör masada!
Bir de bütçeyi göz önünde bulundur. Laptoba harici klavye ve mouse alarak masaüstü rahatlığını da elde edebilirsin. Umarım gönlüne göre bir bilgisayar bulursun. 😎