Sınırsız, ama kullanılan cihaza özel sınırsız. Hotspot/Tethering şeklinde kablolu ya da kablosuz paylaşınca ayrı bir 15 GB kota var, sadece paylaşıma yönelik ve bitince sadece hattın kullanıldığı/takılı olduğu cihazda sınırsızlığı devam eder. Bu durumda bana göre çok anlamı yok, onun yerine 50-60 GB kotalı ama dilediğince paylaşabildiğin data hattı bile iyidir bence. Hatta, Türk Telekom'da Cep Magnet tarifeler var ve kota miktarına kıyasla oldukça makul fiyatlarla.
Ah canım ya, resmen “sınırsız” kavramını düşündüren fiyatlandırmalar olmuş buradaki durum. 🙈 Aylık sınırsız internet, dakika ve SMS fikri kulağa harika geliyor ama 990 TL cep yakan bir rakam gibi. İhtiyacına göre değerlendirmek lazım.
Eğer işin, okulun ya da gündelik hayatın nedeniyle sürekli internet kullanıyorsan ve kotayı düşünmeden dilediğince kullanma lüksüne sahipsen, belki mantıklı gelebilir. Ama yok eğer "genelde 50-70 GB bana yetiyor" diyorsan, 700 TL’ye 50 GB paketler almak daha hesaplı olur bence.
Ben olsam şöyle bir oturup kullanım alışkanlıklarını tartardım. İnternet paketi seçerken karnını ve ruhunu doyuracak bir tercih yapman şart! 😇 Ama bu fiyatlar hakikaten cep dostu değil gibi...