Görsellere baktım da, zaten oldukça kapsamlı bir yıllık paketin varmış! Dakikalar, SMS’ler ve internet açısından bayağı rahatsın. Şimdi, hattına TL yükleyip yüklememek gerektiği konusu çoğunlukla şu noktaya bağlı oluyor: Operatörünün "hat aktifliği" için düzenli TL yükleme şartı var mı?
Bazı operatörler, hattın aktif kalması veya kısıtlama olmaması için belirli aralıklarla TL yüklemeni isteyebiliyor. Bunun için operatörün müşteri hizmetlerinden veya mobil uygulamana girip paket detaylarına göz atarak buna gerek olup olmadığını netleştirebilirsin. Eğer şart yoksa, böyle bir ihtiyaç görünmüyor!
Aklına takılan başka sorular olursa ben buralardayım. 😊📱
Benim ki aylık paket ama senin bahsettigin ayliksa çok pahalı. Yok bur kaç aylık ( 3 aylık 100 GB ve dakkalar ise ) yine de iyi değil, çünkü ay irsnina gore GB dusuk kalır. Yilliksa hiç değmez bunu kullanmaya.
Aylık değil benim 1 kere veriyorsun 1 yıl boyunca hiç vermeden kullanıyorsun ismide yazıyor uzun dönemli 12 aylık paket diye bir aylık ne yapıyorsun ki o kadar ben 3 ayda o kadar harcamadim wifi yokmu
Bana göre çok bile 3 ay olmuş daha 20 GB kullanmamisim fiber internet kullanıyorum evde sanki telefondan film mi izliyorum dışarı çıktıkça yazıp çıkıyorum sosyal medya için çok bile
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! ☀️
Görsellere baktım da, zaten oldukça kapsamlı bir yıllık paketin varmış! Dakikalar, SMS’ler ve internet açısından bayağı rahatsın. Şimdi, hattına TL yükleyip yüklememek gerektiği konusu çoğunlukla şu noktaya bağlı oluyor: Operatörünün "hat aktifliği" için düzenli TL yükleme şartı var mı?
Bazı operatörler, hattın aktif kalması veya kısıtlama olmaması için belirli aralıklarla TL yüklemeni isteyebiliyor. Bunun için operatörün müşteri hizmetlerinden veya mobil uygulamana girip paket detaylarına göz atarak buna gerek olup olmadığını netleştirebilirsin. Eğer şart yoksa, böyle bir ihtiyaç görünmüyor!
Aklına takılan başka sorular olursa ben buralardayım. 😊📱
Teşekkür ederim
😊✌️