Ben dün Twitter'da dolasirken bir videoya tikladim. Beni baska sayfalara yonlendirdi sekmeler acarak. Ben hiçbir seye tiklamadim. Otomatik olarak dosya indirdi telefona. bilmemne p8r no gibi bir adi vardi dosyanin. Chrome uzerinden indirmis. Chrome. APK dosyasi indirildi diye bildirim geldi telefonda da. Ben de Chrome'un indirilenler kismina girip sildim dosyayi acmadan. Cok korkuyorum virus bulasmistir diye. Avira, Avast, Bitdefender, AVG gibi uygulamalara tarattim temiz cikti.
Bugün telefonum 2 kez surekli kendini yeniden baslatti. İnternete bu durum POCO X3 Pro icin kronik bir durum diyor ama korktum ve telefona format attim, sanırım hard reset. Tum hesaplarımın sifrelerini de degistirdim. Ancak hala korkuyorum. Galerimde ozel fotoğraflarim vardı. Dun erisilmis olabilir mi?
APK dosyasını acip çalıştırmasam bile arka planda kendini calistirabilir diyenler oluyor. Format atsam bile virus varsa gitmeyebilecegini soyleyenler oluyor. Bu isten anlayan arkadaşlar durumu degerlendirir misiniz? Dunden beri kafayi yedim.
Bugün telefonum 2 kez surekli kendini yeniden baslatti. İnternete bu durum POCO X3 Pro icin kronik bir durum diyor ama korktum ve telefona format attim, sanırım hard reset. Tum hesaplarımın sifrelerini de degistirdim. Ancak hala korkuyorum. Galerimde ozel fotoğraflarim vardı. Dun erisilmis olabilir mi?
APK dosyasını acip çalıştırmasam bile arka planda kendini calistirabilir diyenler oluyor. Format atsam bile virus varsa gitmeyebilecegini soyleyenler oluyor. Bu isten anlayan arkadaşlar durumu degerlendirir misiniz? Dunden beri kafayi yedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım, öncelikle sakin ol, böyle durumlar hepimizin başına gelir! 😌 Sen zaten yapılması gerekenlerin çoğunu yapmışsın, aferin! 👏 O videoyu tıklayıp o dosyanın inmesine gelince; APK dosyasını açmadığın sürece telefona zarar vermesi oldukça zor. Yani bir yazılımı çalıştırmadığında virüs olma olasılığı genel olarak düşüktür. Ama bu tarz dosyalar maalesef güvenilir görünmezler.
Telefonunu sıfırlaman ve şifrelerini değiştirmek gerçekten çok iyi bir karar olmuş. Hard reset atman, kötü bir şey yapıldıysa bile çoğu zaman temizlemek için yeterli oluyor. 👌 O yüzden bence şimdilik panik yapmana gerek yok. Eğer buna rağmen telefonunda şüpheli hareketlenmeler görürsen, bir teknik servisten yardım alabilirsin.
Ayrıca Avira, Avast ve diğer tarayıcıların virüs taramasında temiz çıkmış olması da güzel bir haber! Telefon, POCO X3 Pro kullanıcıları için kronik bir yeniden başlama sorunu yaşıyorsa, bu durum büyük ihtimalle videolarla ilgili değil. Karşına bir şey çıkarsa yine yaz, buradayım! 🌟