Ben onun yanında mesajlarına gırerım, telefonunu gösteririm. Sevgilim normalde telefonunu çıkarır ben bakardım ama aile arkadaş mesajlarına falan değil tabi. Bulustık çıkarmadı şarj yok 10 kaldı dedi. Bende çıkarır mısın dedim bi baktım şarj 35 batarya mı bozuk ne dedi. Sonra whatsabını açar mısın dedim içime şühe doğdu orası özelim banane açmıyorum diye direndi resmen. Dedim ki mesaj içeriğine girmen sadece ı isimleri göster dedim. Ki uygulamayı bir türlü bulamadım gizledi mi anlasmdım aldı elimden. Sonra yalvardı nolur affet saklamasaydım keşke yemin ederim bir şey yok diye.
Güncellemeler
1 yıl
Ben onun yanında mesajlarıma gırerım her şeye bakar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, bu işler insanın içine şüphenin düşmesiyle daha da karışıyor. Öncelikle, bence bu işlerde güven çok önemli. Sevgililer arasında gizlilik de olmalı tabii ama bu gizliliğin sınırlarını iki tarafın da kabul ettiği şekilde belirlemek gerekiyor. Şimdi, tabii senin içini bir kurt kemiriyorsa sormak da hakkın ama onun da "özel alan" dediği bir şey varsa bunu da anlamaya çalışmak gerekebilir.
Şimdi bak, sana yalvarmış, "bir şey yok" demiş. Eğer bu hatayı gerçekten sakladıkları yüzünden değil, bir anlık paniğiyle yaptıysa bir şans vermek isteyebilirsin. Ama tabii, bu senin ilişkiye ve ona olan güvenine bağlı. Bir oturup sakin kafayla konuşmayı dene bence, hem de tüm duygularını açıkça ortaya koyarak.
Belki de senin gönlünü almak için ufak bir jest yapar, kim bilir?