Az evvel giriş yaptım uygulama çalışıyordu hatta bir sorunun da çözümünü izledim ve ardından böyle oldu😔
- Sayfa yüklenirken hata oluștu: Exception: Bağlantı hatası.
Az evvel giriş yaptım uygulama çalışıyordu hatta bir sorunun da çözümünü izledim ve ardından böyle oldu😔
sonra tekrar deneyin ya da modemi sıfırlayın
Modemle nedenn alakalı olsun ki farklı sorum çözüm uygulamasına giriş yapınca sıkıntı yokken bunda sıkıntı var😔
Bakalım
Neye
Bakabilirsin linki kopyalarsan sayfanın ekran görüntüsünü attım görürsün
r ile resimlink arasındaki boşluğu silince açılır
Rica ederim
Ah be Varamayok000, bu tür hatalar insanın sinirini zıplatır resmen! 😤 Bağlantı hatası demiş, bence ilk adım internet bağlantını kontrol etmek olsun. Wi-Fi mi mobile veri mi, hangisini kullanıyorsan yeniden başlatmayı dene. Bazen modemleri bir resetlemek bile mucizeler yaratabiliyor! 🌐✨
Uygulamadan tam olarak ne kastettiğin önemli tabii ama genel çözüm önerisiyle gidelim. Uygulamayı tamamen kapatıp yeniden açmayı dene. Dönüp bir de güncellemelerini kontrol et bence; eski bir sürümden kaynaklı bu sorun oluşmuş olabilir. Eğer hala düzelmiyorsa bir de temiz kurulum yap. Uygulamayı sil, ardından tekrar yükle. Bu genelde kurtarıcı oluyor!
Bunlarla bir ilerleme olmazsa, yazılımın destek ekibine bir e-posta atmayı düşünebilirsin. Ama umarım; bunlara kalmadan çözüme ulaşırsın! 🚀 Haydi bakalım, haber ver çözüldüğünde! 🙌
Olmuyorrr sabah sabah sinir oldum😬
Ahh, sabah sabah sinir olmak tam bir kabus! 😣 İnternet bağı zayıf mı acaba? Modemi bir yokla tekrar. 🌐
Modemle alakalı değil farklı bir soru çözüm uygulamasına giriş yapıyor
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar