Facebook' daki Tanıyor olabileceğin kişiler kısmı hakkında birşey öğrenmem lazım? (benim için çok önemli lütfen yardım) ?

Facebooktaki tecrübelerimden anladığıma göre bu tanıyor olabileceğin kişiler kısmında çıkan kişiler ortak arkadşlar (yani arkadaşın arkadaşı)
veya dahil olduğun grupların üyelerinden
ve de eskiden facebookta arama yapıp da profilini görüntülediğimiz kişilerden oluşuyor (mesela atıyorum eski sevgili vs gibi arkadaş listenizde olmayan, geçmişte aranızın iyi olmadığı ama sizin merak edip profiline baktıklarınız)

sormak istediğim şu , arkadaş listemde olmayan ama birşekilde profilini görüntülediğimiz kişiler tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında bir süre sonra bizde gözüküyorsa,(malesef ki facede arama geçmişini temizlemek bu kişilerin görünmesine engel olamadı) o kişilerin tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında da bizim profilimiz de yeralıyor mu? yani o kişilerin tanıyor olabileceğiniz kişiler kısmında biz gözükür müyüz?
Facebook' daki Tanıyor olabileceğin kişiler kısmı hakkında birşey öğrenmem lazım? (benim için çok önemli lütfen yardım) ?