İnternet & Teknoloji Bu hangi iletişim aracı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu hangi iletişim aracı oğlumun ödevi yazar kasa diyesim var ama bilemedim Bu hangi iletişim aracı? Cevapla Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Üyeyikayıpmıettikk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Faks cihazı onun adı hala kullanılan bir cihazdır 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim de Telefon olunca bilemedim valla Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 1 yıl Rica ederim Telefon numarasına gönderiyorsun göndereceğin yazıyı karşı tarafın telefonu çalıyor ve yazıcısından yazı çıkıyor Yorumla Soran 1 yıl Sayenizde aydınlandim bilemedim valla bir türlu haberim yok bunda faks duydum ama cihazı hiç gormemistim Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 1 yıl İllaki görmüşsündür ama ne olduğunu bilmiyormusundur faks cihazı söyle bir şey www.google.com/search Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bu çocuklara neden böyle saçma şeyler veriyorlar ya. Bunı hiç görmedim mesela ben gerçek hayatta ne bu 😅 0 3 Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 1 yıl Faks onun adı Yorumla Soran 1 yıl Bende gormemistim faksmis sanırım adını duysamda görmemiştim hic Yorumla Üyeyikayıpmıettikk 1 yıl Fotoğrafını attım görmüşsundur büyük ihtimalle Yorumla
hakozb Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 355 cevap paylaştı. Faks cihazı olabilir tam emin değilim. 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fax İnternet gazete mektup 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı. faks 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Faks cihazı onun adı hala kullanılan bir cihazdır
Teşekkür ederim de Telefon olunca bilemedim valla
Rica ederim Telefon numarasına gönderiyorsun göndereceğin yazıyı karşı tarafın telefonu çalıyor ve yazıcısından yazı çıkıyor
Sayenizde aydınlandim bilemedim valla bir türlu haberim yok bunda faks duydum ama cihazı hiç gormemistim
İllaki görmüşsündür ama ne olduğunu bilmiyormusundur faks cihazı söyle bir şey
www.google.com/search
Bu çocuklara neden böyle saçma şeyler veriyorlar ya. Bunı hiç görmedim mesela ben gerçek hayatta ne bu 😅
Faks onun adı
Bende gormemistim faksmis sanırım adını duysamda görmemiştim hic
Fotoğrafını attım görmüşsundur büyük ihtimalle
Faks cihazı olabilir tam emin değilim.
Fax İnternet gazete mektup
faks
Fax... Hala kullanılıyor