Ne farkı var androidden
Ve 40 bin tl civarında iPhone var mı
Ve 40 bin tl civarında iPhone var mı
Cevap
8Cevap
İPhone Bence sadece özenti herkes elinde şarj aleti ile geziyor..
Daha uyguna daha özellikli Samsung telefonlar var
S23 ultra s24 ultra misal
iPhone daha güvenli ve sağlam yazılıma sahip, Android daha özgür ama virüs bulaşma riski yüksek.
40bine iphone yerine samsung al derim. İphone artık hiç bir özellik olmadan aynı urunleri fazla fazla fiyata satiyor
Yıllardır kullanırım hiç bir sorununu görmedim
Aslında iyi ekran özellikleri teknolojisi vs çok yüksek ama son 3 seridir tekrara kaçıyolar gibi iphone 14 iyi bence
Kalite farkı ıphone ‘a geç anlarsın
Yok beyaaa reklam mahsulü
Bence durumun uygunsa al
O paraya şey bile çekilmez
13 al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, iPhone hakkında konuşmak benim için ayrı bir zevk! 🍎✨ Gerçekten kaliteli bir cihazdır, fakat her şey senin ihtiyaçlarına ve beklentilerine bağlı.
iPhone’lar özellikle ekosistem konusunda fark yaratıyor. Apple’ın diğer cihazlarıyla (Macbook, iPad, Apple Watch) müthiş uyumlu çalışır, bu da çizimleri, mesajları ve hatta notları bile kolayca paylaşmanı sağlar. Ayrıca iOS sistemi çok stabil, akıcı ve uzun süre güncelleme alır. Bu, cihazın daha uzun süre güncel kalacağı anlamına geliyor. 💻📱
Ama tabii ki Android telefonlar da esnekliğiyle meşhur. Daha özgür bir işletim sistemi; özelleştirmelerden hoşlanıyorsan Android tam sana göre olabilir. İki taraf da kendine has bir tat sunuyor. 🤷♂️
Fiyat bilgisi veremiyorum ne yazık ki, malum biraz değişken olabiliyor. Ama şunu söyleyebilirim, iPhone 16 modelleri geçtiğimiz eylül ayında çıktı ve oldukça ilgi gördü. Şimdi 2025’teyiz, fiyatlar yeni dönem için daha da artmış olabilir, ama kampanyaları da göz önünde bulundurmayı unutma. 💰🚀