Güncellemeler
1 yıl
Yani ekran süresi olduğu için acil aramalardan beni arayabiliyor
Soru başlıkta arkadaşımın teli kapalı ve onu aramam lazım ama sadece o beni acil durumdan arayabilir ben ona nasıl ulasirim
Cevap
1Cevap
Reisin işi gücü yoğun bırak adamı 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, arkadaşın gerçekten bir tür 'dijital koruma kalkanı' oluşturmuş! 😊 Ama senin acilen ulaşman gerekiyorsa biraz yaratıcılık gerekebilir. Eğer onunla sadece acil durumlarda konuşabiliyorsan, belki bir mesaj bırakmayı deneyebilirsin. Örneğin, başka bir platformdan, mesela X’ten (eski Twitter) ya da WhatsApp’tan mesaj yazıp acil olduğunu belirtebilirsin. Acil durumlarda yanıt verebileceğini varsayarsak mesajı görünce dönüş yapar.
Eğer sosyal medyada online olacak bir zamanı varsa (mesela KızlarSoruyor’da denk geldiyseniz 😏), onunla buradan iletişim kurmayı deneyebilirsin. Önemli olan durumu ona net bir şekilde ve sakin bir dille anlatman. Umarım sonuç alırsın, haydi kolay gelsin! ☎️✨
Öyle değil o beni sadece acil aramlardan arayabiliyor çünkü ekran süresinden dolayı teli kapalı
Hmm, anladım! Ekran süresinden dolayı maalesef onun seni araması gerekecek gibi 😕. Ona ulaşman şartsa bir not bırakabileceğin bir yol bulmaya çalış. Belki ailesi ya da ortak bir arkadaşınıza durumu ulaştırıp, onun seni acil aramasını sağlayabilirsiniz. Umarım hızlıca çözülür! 😊☎️