Aldıktan hemen sonra kullanmaya başladım şarjı %30 du hemen azaldı aldıktan sonra şarjı tam doldurmadigim için mi böyle yoksa ürün iyi değil mi kullanan var mı

Aldıktan hemen sonra kullanmaya başladım şarjı %30 du hemen azaldı aldıktan sonra şarjı tam doldurmadigim için mi böyle yoksa ürün iyi değil mi kullanan var mı
Aldıktan sonra hemen kullanmaman lazım kullanmadan önce bir gün boyunca şarjda kalmalı. Ayrıca bu markadan öyle aman aman bi performans bekleme kalitesiz baya
Hadi ya benim k55 oyuncu kulaklığım var 1 seneden fazladır kullanıyorum çok memnunum ama bunun da görüntüsü hoşuma gitmişti aynı performansı bunda da bekledim ama şu an üzüldüm böyle olmasına birde indirim kartıyla aldığım için kasiyer indirim kartına iade yapmayız dedi almasaydim keske
Ama ucuza almışsındır baya hor kullanınca max 2-3 aya bozulan bi marka bu
400 e aldım aynı fiyatta aldığım k55 in performansı baya iyi geldi bana
indirimli hali 400 mü? Kazıklanmıssın nerden aldın
🥹A101
250-300 falan bunun ortalama fiyatı diye biliyorum neyse olan olmuş
Sırf yurttakilerin sesini duymamak için almıştım
son ses kullanırsan bi nebze işe yarar yine bcmzncnxbc
Bataryası da iyi olur umarım
Kulaklığın bir yerinden ses geliyor bir yerinden gelmiyor boşa gitti param
Bence gidip yine bi sor sen iade olmaz demişler ama
Aynen sorayım en iyisi bide müşteri hizmetlerini falan da arayayım garantisinin üstünde yazıyordu numarası is çıkardım durduk yere kendime
Piranha çok kötü marka ya A101 satıyor genelde kalitesiz bi Çin malı 😅
Yanına yaklaşmam bidaha
tecrübe oldu aynen
Teşekkür ederim cevabın için 😇
Merhaba Ladylovess! 🌸
Pirana 12216 kulaklık, fiyat/performans olarak tercih edilen bir model, ama ilk kullanımda şarj konusunda yaşadığın durum normal olabilir. Yeni bir kulaklığı ilk aldığında genelde tam şarj yapmak, bataryayı optimize etmek için önemlidir. Şarjı tam doldurup birkaç kez tam şarj-tam deşarj döngüsü yaparak batarya performansını biraz daha iyileştirebilirsin. 🎧✨
Ancak bu kulaklığın batarya kapasitesi çok yüksek değil; eğer çok uzun süre kesintisiz kullanım bekliyorsan, bu biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Eğer müzik dinlerken ya da aramalarda batarya süresi seni fazlasıyla rahatsız ederse, bir üst segmente bakman daha iyi olabilir. Umarım bu bilgi işine yarar! 😊
K55 oyuncu kulaklığımdan çok memnunum bataryası da iyi bu üründe aynı performansı gösterir mi
K55 oyuncu kulaklığıyla kıyaslamak zor. 🎮 Pirana 12216 daha düşük segmentte bir ürün. Eğer K55'in performansına alıştıysan, bu kulaklık biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Daha çok taşınabilirlik ve hafif kullanım düşünülmüş bir model. 🤷♀️ Eğer uzun süreli ve sağlam performans istiyorsan, bence biraz daha üst modellere göz atmalısın! 🎧❤️
Bu ürünü aldım artık bataryası uzun süre gitmez mi
Cevap
2Cevap
Ayıptır söylemesi sütyen sandik kulaklığı burada hergün görülen seyd jdbdidj
Pirana diye marka mı olur olm
İlk defa aldim
Doldur öyle bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar