Sophia Rain mesela şimdiye kadar 50 milyon dolar kazanmış. Bedava olan sayısız video ve görsel varken neden birisi bunlara para öder ki?

Sophia Rain mesela şimdiye kadar 50 milyon dolar kazanmış. Bedava olan sayısız video ve görsel varken neden birisi bunlara para öder ki?

Bırak sanal görüntüyü, gerçek dünyada 2 parti vuruşmaya bile para vermem bu karıya. Millet harbiden kafayı yemiş, pôrnografiye erişmenin bu kadar kolay olduğu dönemde pôrnoya para vermek ne mk
İşte bunu benim aklım almıyor oraya para verene kadar madem o kadar istiyorsun git reelini yaşa gada dediğin gibi ücretsiz görsel içeriği olan onca yer varken neden para verilir garip bilmiyorum
Cevap
17Cevap
Bi nevi kişisel seksting hizmeti. Mesela insanlar neden Nusret'e gidiyor? Dışarda et satan bir sürü yer varken? Çünkü özel hissetme, değerli hissetme, kâle alınma vs..
Aldığı ücrete göre kişiye özel videolar çektikleri için
Bunlar normalde başka yerde ünlüler kanka sonradan onlyfans e kayıt oluyorlar hayranlarını afedersin bunların kukusunu merak ediyor öyle öyle para kazanıyorlar
İnsalr kendileri özel biseyler için ödüyorlar heralde bazılarında takinti
Çünkü yasak değil vergini ver paranı al keyfine bak
Türkiye de evli çiftlerin %80 yapıyor eşlerini paylaşıyor
Ödeme yapmak istiyorlar, güzel kadınlara hizmet etmiş olmak da iyi hissettiriyor. Onlara katkıda bulunmak
O duygu ve his senin için gönderiyor sana gönderiyor veye gosteri yalpiyor bu etkiliyor du rr
kendilerini reklamlamayı biliyorlar cinsel konuda iyi olmaada pazarlayabildikleri için o sayıdalar
Bu devirden degilim ben aq
Adamsın abi❤️
Sende olesin kardes
Ona vereceğim parayı senle yerim gizli 🙃
Aklı fikri cinsellik olan insanlar oldukça normal
Dünyada abaza mı yok 😂
yasak olunca ve dha cok turer de dahil oldu
Tamamen saçmalık.
Bu ne iğrençlik ya rezillik gerçekten
Üye bile olmadım
Erkeklerde talep yüksek
Çünkü talk money