Fake yani sahte hesap... Kesin hiçbirinizin yok ama yine de bi sorayım istedim

Fake yani sahte hesap... Kesin hiçbirinizin yok ama yine de bi sorayım istedim

Hayır, sosyal medyada fake hesabım yok. Kendimi gizleyerek bir şeyleri takip etme ya da başkalarının hayatına bakma gibi bir alışkanlığım da yok. Eğer bir şeyi merak ediyorsam ya da birine bir şey söylemek istiyorsam, bunu kendi kimliğimle yaparım. Fake hesaplar genelde ya birilerini stalklamak ya da farklı bir kimlik yaratmak için kullanılıyor ama bu bana gereksiz geliyor. Sonuçta sosyal medya, gerçek hayatta kim olduğunla da bağlantılı olmalı, yoksa işin içinde samimiyet kalmaz.
Fake görünen bir instagramım var ama fake değil 😂 tek hesabım o 😂 takip ettiğim birkaç haber kanalı filan var 😂 beni takip eden kimse yok. O hesabın ben olduğunu bilen yok 😂 😂 😂 reels izliyorum işte yalnız başıma 😂
Buna benzer bi görüş daha vardı, hiç güleceğim yokken güldürdü. Bu görüş de öyle, iyi ki varsınız 😅
Hep güler yüzümüz inşallah 😂
Birtane hesabım var. Ama fotoğraf düzenlwdiğimde paylasınca nasıl durur diye denemek icin kullaniyorum. Birde yemek tarifi falan kaydetmek için.
Adım yazmıyor ama isim yazmiyor zaten. Öylesine boş bir hesap. Birde annemde ordan yemeklere falan bakıyor. Illa ki birisine ait olması şart degil benim icin. orada olanları görmek içinde kullanılır yani
Bir zamanlar erkek fake hesabım vardı twiterde
Aa genelde hemcinslerim yapar bu eylemi
Aaa
Cevap
3Cevap
Hayır benim yok.
Yani burası dahil hiçbir yerde fake hesabım yok, fake olarak facebook var da onu da kullanmıyorum zaten sayılmıyor :D
Var ama kullanmıyorum deseydin ya direkt 😅
Onu dedim zaten :D
Fake ne bir Instagramım ne bir mailim var. Her şey gerçek çok gerçek gepgerçek 😅
Gerçeklik iyidir, iyi
Yok be sjsj 1 tane var o kadar kullanmıyorum ki onu bile fake sanıyorlar 😅
Hahaha hiç güleceğim yoktu
Yok tek ve kişisel hesabım var. hiç uğraşamam fakle
fake değil de sadece arkadaşlarımın ekli olduğu var bi tane
Evet fake hesap kullanıyorum 😂
Kabul edenine çok nadiren denk gelinir 😅
Fake değil de yedek hesap var
Neden olur ki yedek hesap
Yedek dediğim boş hesap yıllar önce açmıştım kaldı öyle
Varmıştı bı zamnlar sildim tek hesap şu an
En iyisi
Inan fake hesabım yok garip bi şekilde ddko
İnanasım gelmedi neden bilemedim 😅
Ben bile inanmıyorum ama bu gerçekliğini değiştirmiyor
Tamam tamam, benim var bi tek fake hesabım 😅
Djdj ahaha olsa niye gizliyim söylerim bu kötü bir şey değil ki xkxk yok yani olmayan şeye var mı diyimm
Yok. Stolk yapacağım kimse de yok zaten
Üzücü mü, mutluluk sebebi mi
Kimseyi merak etmiyorum. Nötr Bi duygu hali
Yok ya
İyi o zaman ya
yok.
İyi güzel
Hayır yok
Neden olsun ki. İhtiyacım yok.
Hayır
hayiir
Var Instagramda