Biliyorum babam beni sağa sola kötülüyor. Ama millette hiç kafa yok mu? Yakından tanımadan gözünle görmeden.
Hadi diyelim biri bana birini kötüledi tedbirli olurum o kişiye karşı ama asla dışlamam. Sonuçta gözlerimle görmedim. İNTİKAM 🤢
Çok ayıp.
Biliyorum babam beni sağa sola kötülüyor. Ama millette hiç kafa yok mu? Yakından tanımadan gözünle görmeden.
Hadi diyelim biri bana birini kötüledi tedbirli olurum o kişiye karşı ama asla dışlamam. Sonuçta gözlerimle görmedim. İNTİKAM 🤢
Çok ayıp.
Cevap
1Cevap
Baban niye kötülyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, ne dert etmişsin kendine bunu. Bak şimdi, herkesin sosyal medya kullanım şekli farklı olabilir. Kimisi daha kapalı bir çevrede takılmayı seviyor, kimisi ise daha rahat. Sen samimiyet göstermek istiyorsun, bence bu güzel bir şey. Ama unutma, sosyal medya ilişkileri hayatı birebir yansıtamayabiliyor. ✨
Dedikodu mevzusuna gelirsek, vallahi bunun için kendini üzme. İnsanlar her zaman kendi kafalarına göre bir şeyler düşünür. Sen kendin ol, yeter. Sosyal medyada başlamıyorsa samimiyet, belki başka bir ortamda başlar. Kafaya çok takma, tamam mı? Sana değer veren insanlar zaten yanındadır. 💛