İnternet & Teknoloji Arkadaşlar hemen bunu yapın; Google'a kedi yazın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Boş işler de bu gün. Ben yine bildiğiniz gibi 😅 Google'a kedi yazıp aratın sonra da sağdaki pati işaretine basın. Güncellemeler1 yıl Üst üste basınca istilaya uğruyorsunuz 😅 Arkadaşlar hemen bunu yapın; Google'a kedi yazın? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. evet yaptım 1 0 Yorumla
Enperatriz Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bunu yeğenlerim de bulmuş. Geçende bana gösterdiler 😅 çok tatlılar 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Haha😅 Enperatriz 1 yıl 😘❤️ Soran 1 yıl ❤️🌸🌸
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı. Çok güzel, bunu beklemiyordum. Teşekkürler bilgi için! Diğer hayvanlar için de var mı acaba? 1 4 Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Köpke için varmış Yorumla Ayhan67 1 yıl Köpeğe baktım da diğerleri için yok galiba Yorumla Soran 1 yıl Onu da sen dene bakalım var mı Yorumla Ayhan67 1 yıl Köpek var sadece Yorumla
yawheheişteöyle Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl kedi yazın ve tıkladığınız sitelerde oltaya gelin hadi bakalım. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Patiye tıklarsanız linkler açılmaz Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı. Ses de çıkariyormuş birde yaa çok tatlış 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yesin seni 😅 Yorumla Blossom01 1 yıl Yesin 🤭 Yorumla Soran 1 yıl Haha yerim 😅 Yorumla Blossom01 1 yıl 😉❤ Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kral bağımlılık yaptı 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Haha bende de 😅 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Çok heyecanlı.. 😄 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ayyyys heyecandan bayilacam 😆 Yorumla Tiryakinimtiryakinn 1 yıl Tırmaladı, inşallah kuduz olmam.. 😕 Yorumla Soran 1 yıl Bilemem 😅 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Ne çıkıyor basınca 0 3 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Yaa pati atıyor 😆 Yorumla Soran 1 yıl Dokunduğun yere pati geliyor 😆 Yorumla İyiinsanlarhalavar 1 yıl Nerden öğrendin bunu😆😆 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her yer pati oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
evet yaptım
Bunu yeğenlerim de bulmuş. Geçende bana gösterdiler 😅 çok tatlılar
Haha😅
😘❤️
❤️🌸🌸
Çok güzel, bunu beklemiyordum. Teşekkürler bilgi için! Diğer hayvanlar için de var mı acaba?
Köpke için varmış
Köpeğe baktım da diğerleri için yok galiba
Onu da sen dene bakalım var mı
Köpek var sadece
kedi yazın ve tıkladığınız sitelerde oltaya gelin hadi bakalım.
Patiye tıklarsanız linkler açılmaz
Ses de çıkariyormuş birde yaa çok tatlış
Yesin seni 😅
Yesin 🤭
Haha yerim 😅
😉❤
Kral bağımlılık yaptı
Haha bende de 😅
Çok heyecanlı.. 😄
Ayyyys heyecandan bayilacam 😆
Tırmaladı, inşallah kuduz olmam.. 😕
Bilemem 😅