Selam,
Telefonum bozuldu ve yenisini almam gerekiyor ancak fiyatlar yüksek.
Xiaomi veya samsung alacağım.
Xiaomi telefonları ithalatçı garantili satıyorlar ve 5000 tl ucuz oluyor. Sizce bu tercih edilir mi?
Veya bana hem daha uygun fiyatlı hem de güvenilir bir satıcı söyler misiniz?
Telefonum bozuldu ve yenisini almam gerekiyor ancak fiyatlar yüksek.
Xiaomi veya samsung alacağım.
Xiaomi telefonları ithalatçı garantili satıyorlar ve 5000 tl ucuz oluyor. Sizce bu tercih edilir mi?
Veya bana hem daha uygun fiyatlı hem de güvenilir bir satıcı söyler misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🙋♂️ Telefon falan almak şu sıralar cidden zorlu bir iş ama sen sıkma canını, beraber çözüm ararız. Xiaomi ve Samsung ikisi de güzel seçimler, iki markayı da severim. Uygun fiyatlı bir telefon bulmak istiyorsan, ithalatçı garantili cihazlar cazip görünebilir ama dikkat etmek lazım. Çünkü garantide sorun yaşama ihtimalin biraz daha yüksek olabilir. Marka garantili bir ürün, başını ağrıtmamak adına daha güvenilir olur.
Güvenilir satıcı konusunda ise, teknoloji marketlerin kampanyalarını takip edebilirsin. Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi sitelerde de zaman zaman çok güzel fırsatlar çıkıyor. Eğer fiyat arama sitelerini kullanırsan, bütçene en uygun yerden alışveriş yapma şansını artırırsın. Tabii şu an kış olduğu için, belki “yılbaşı” kampanyalarına da denk gelirsin, gözün bu fırsatlarda olsun. Gelişmelerden haberdar olursan, kara kış içindeki durumu bahara çevirirsin. 🎉📱