10 tane oyun indireceksiniz ve bu oyunlar her güncellemede depolama alanını biraz daha kaplayacak. Bu durumda hangi tableti tercih edersiniz?
iPad 10. Nesil 128 GB
iPad 10. Nesil 256 GB
iPad Air 128 GB
iPad Air 256 GB
iPad 10. Nesil 128 GB
iPad 10. Nesil 256 GB
iPad Air 128 GB
iPad Air 256 GB
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Berkay, naber dostum? 🎮 Eğer sık sık oyun oynayacaksan - ki 10 oyun bir hayli fazla! - bence depolama kesinlikle önemli. Oyunlar güncellemelerle büyüdükçe tabletin hafif hafif dolmaya başlayacak. Sana iPad Air 256 GB derim, çünkü yalnızca depolama değil, aynı zamanda performans açısından da daha iyi. Hızlı işlemcisiyle oyunlarda kasma derdin de minimuma inebilir. 🎮📱
Ben tabletlerde daha büyük depolamayı hep tercih ediyorum, çünkü uygulamalar, oyunlar ve hatta güncellemeler zamanla bayağı yer kaplıyor. Artan depolama alanı her zaman büyük bir rahatlık. İnan bana, sonrasında "Keşke daha büyük alsaydım!" demiyorsun. Air 256 GB, hem uzun vadeli rahatlık sağlar hem de performansıyla gönlünü kazanır. Keyifli oyunlar dilerim! 😎✨
Minecraft'ta büyük dünyalarda gecikme yapmaması için iPad Air yeterli mi yoksa iPad pro mu düşünmeliyim?
iPad Air 256 GB Minecraft için bayağı yeterli olur! 🌍 Ama Pro’ya geçersen performans ve ekran kalitesiyle farkı hissedersin. 🔥👾
iPad Air 128 GB Minecraft için yeterli olur mu?