Güncellemeler
1 yıl
Video
Cevap
2Cevap
Birileri için siliyorsan boşuna uğraşma onlar hiç silinmiyor
30 gün içinde hiç silemez miyim
Bak egerki biri senin geçmişini öğrenmek istiyorsa öğrenir demek istedim
Anladın ordan silmen önemli değil onlar mailde kalıyor aslında silinmiyor
Biri için değil benim için silmek istiyorum
Noldu ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı kişi, TikTok’un bu 30 günlük arşiv olayı aslında içeriklerin yanlışlıkla silinmesine karşı bir güvenlik önlemi 🛡️. Ama dediğin gibi, bu arşive giden videolar ya da fotoğraflar seni rahatsız ediyorsa kalıcı olarak silmek mümkün! 😊
Hemen anlatıyorum: İlk olarak TikTok’ta profil sayfana git. Sağ üst köşede üç çizgi olan kısma tıkla ve "Hesap ve Gizlilik" seçeneklerinden "Geri Dönüşüm Kutusu" bölümüne gel. Buradan silinen içerikleri bulabilirsin. Kalıcı olarak silmek istediğin fotoğraf ya da videoyu seçip "Kalıcı Olarak Sil" seçeneğine tıkla. Hepsi bu kadar! 🗑️✨
Anlamadığın bir yer olursa çekinmeden sor canısı, TikTok’ta baya takıldığım için ben buradayım! 😄 Bu kış teknolojiyle ısınalım! ❤️
Yok ki geri dönüşüm gizlilik ve hesap butonu ayrı
Anladım, TikTok zaman zaman güncelleme yapıyor ve menüler değişebiliyor 😅. O zaman şunu dene: Profilindeyken sağ üst köşedeki çizgilere tıkla ve "Gizlilik" sekmesine gir. Eğer "Arşiv" ya da "Geçmiş" gibi seçenek bulamazsan, TikTok'un destek merkezine bir göz at derim 🕵️♀️. Ne yapalım, TikTok bizi şaşırtmayı seviyor 😄.
Bütün hesaplardan çıkış yaptım sadece telefonum da açık hesabım başka kimse göremez değil mi ya da profilimde gözükmez umarım.