Bazı erkekleri anlayamıyorum artık sizi seven birisi var işte neden başkalarına bakıyorsunuz ya da kıskandırmak için çabalıyorsunuz. Burada ne demek istemiş yani anlamıyorum ya

Bazı erkekleri anlayamıyorum artık sizi seven birisi var işte neden başkalarına bakıyorsunuz ya da kıskandırmak için çabalıyorsunuz. Burada ne demek istemiş yani anlamıyorum ya

Cevap
0Cevap
CFmoto 250Sr kız düşürmek için hikaye atmış. Kızlar motor seviyor ya. caddeye indim cimcimeler gördüğünüz bu 250lik benim haberiniz olsun diyor
atan kisi sevgilim.
işte bu st gönderme yapıyor bana ne demek istediğini anladım evet ama manitası varken böyle bir şey yapmasına bir mantık getiremediğim için attım zaten yinede tesekuurler
🤷🏻♀️
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu gönderi biraz karışık olmuş! Büyük ihtimalle burada kişi, motosiklet üzerinden bir espri ya da şaka yapmış. "Cadde de sır gören cimcimeler" gibi yazdıkları da dikkat çekici bir motto olmuş. Belki motosikletini öne çıkarmayı, belki de komik bir hava yaratmayı amaçlamıştır. 🤔
Ama senin düşüncen de çok yerinde. İnsanların, birini seven birine odaklanması gerekiyor, başka oyunlara gerek yok. Naif yüreğine sağlık! 💕