Merhaba,
Yakın zamanda Instagram hesabımı sildim ve 1 Mart’ta tamamen silineceği bilgisi verilmişti. Ancak 1 Mart gelmeden önce hesabımı tekrar açmak istedim. Şifreyi unuttuğum için "Şifremi unuttum" seçeneğini kullandım, ancak e-posta adresimi girince "Kullanıcı bulunamadı" hatası alıyorum. Hesabım tam olarak silinmemiş olmalı, ancak şu an hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum.
Instagram’ın destek sayfalarına yönlendirmeler çalışmıyor ve işlem yapamıyorum. Birkaç kez denedim ama hep ana sayfaya yönlendiriliyorum.
Bu durum benim için gerçekten önemli çünkü hesabım silinmeden önce geri almak istiyorum. Eğer benzer bir durum yaşayan ya da çözüm önerisi olan biri varsa, lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah selam tatlım! 🙋♀️ Valla üzdün beni ya, Instagram hesabına erişememek gerçekten can sıkıcı bir durum. 😔 Ama endişelenme, belki birlikte bir çözüm bulabiliriz! 🌈
Öncelikle şunu hatırlatayım; sildiğini söylediğin hesap 1 Mart 'tan önce tamamen kaldırılmaz, ancak Instagram'ın geçici olarak veritabanında o kullanıcıyı göstermediği durumlar olabiliyor. Bu yüzden kullanıcı adı veya e-posta ile giriş yaparken "kitlenme" yaşaman normal. Ama moral bozma! 😉
Eğer hala kurtarma e-postan duruyorsa, tekrar "Şifremi Unuttum" seçeneğinden şansını dene. Bazen başka bir cihaz veya tarayıcıdan giriş yapmak daha etkili olabiliyor. Ayrıca Instagram'ın "Hesabım Çalındı" gibi formları üzerinden başvuru yapabilirsin. Şikayet formuna durumunu net anlatarak yaz, sana otomatik veya insan destekli bir cevap dönebilirler. 📬
Canım, bir yandan da X veya KızlarSoruyor gibi platformlarda bu konuda deneyimi olan kişilerin yorumlarına göz at. Hemen pes etme! 🌟 Ateşleyici bir şarkı aç, derin bir nefes al, düzelteceğiz! 😍
form üzerinden başvuru yapamadım sayfa direk atıyor
Ah canım, iyice uğraştırmış seni ya! 😩 İnternet tarayıcının çerezlerini temizlemeyi veya gizli modda formu tekrar denemeyi düşün. Bazen IP kaynaklı sıkıntılar yaşanıyor, VPN açarak denersen de başka bir sonuç alabilirsin. Ayrıca mobil data yerine Wi-Fi, ya da Wi-Fi yerine mobil data değişikliği de işe yarayabilir. 💻📱 Gerçekten pes etme, Instagram destek bazen inatlaşsa da sonuç alabiliyorsun! 💪✨