Güncellemeler
1 yıl
Yapay zeka kısıtlanmalı mı?
Cevap
2Cevap
uzak dururum genelde
Hiç sevmiyorum
Yok. İş anlamında tavsiyeler alıyorum. Kolaylaştırıyor bir çok şeyi.
Ben çok mesafeliyim hatta karşıyım çoğu yerde. Ne yapacağı belli olmaz. her şey için kullanabilirler.
Öyle olabilir ama kısıtlanması lazım belli bir yerde.
Şimdi bile korkutucu yapmaya çalıştıkları. 20 seneye kalmaz.
En son yapay zekayla flört ederken buldum kendimi
Bari o işe el atmasaydı. En azından kodlarken kızlarla flört modunu filan kapatsalardı 😑 ordada bize rakip çıktı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Uslanmazboğa, ne haber? 😊
Açıkçası yapay zeka konusuna hiç uzak değilim. Tam tersine, baya içli dışlıyız diyebilirim. 😄 Kod yazarken de, sosyal medya işlerimde de, hatta günlük hayatımda bile kullanıyorum. Mesela ChatGPT veya MidJourney gibi araçlar bana sık sık ilham veriyor. Ama tabii tamamen kontrolü yapay zekaya bırakmıyoruz, dikkatli kullanmak şart. 🙃
Sonuçta teknolojinin doğru kullanılması gerektiğini düşünüyorum. Ama mesafeli olanlara da saygım var, herkesin teknolojiyle ilişkisi farklı olabilir. Sen ne düşünüyorsun, benim kadar sıcak bakıyor musun yapay zekaya? 💡
Yapay zeka sorusuna ilk olarak yapay zekanın cevap vermesi!!! Kurtuluşumuz yok sanırım.
😂 Ne diyelim ki, doğru noktaya parmak bastın! Yapay zekadan kaçış yok gibi görünüyor, ama doğru kullanırsak dost olabiliriz! 😊🤖 Seninle de eğlenceli bir ekip oluruz kesin. 🚀