1 aydır komşumun internetine bağliyım ders nedeniyle istemistim aileden bir tek ben kullanıyorum pazartesiden beri giremiyorum şifre falan giriyorum şifrede de sorun yok sürekli bağlanılıyor diyor ama bir türlü bağlanmıyor cihazımda sorun yok başka cihazlarda denedim onlarda da ayni sey oldu sizce modemlerinde mi sıkıntı vardır bilen biri yazabilir mi
Şifrede sorun yokmuş rastgele bi sifre sallayayim dedim bu sefer sifre yanlis dedi ama normal sifreyi girdigimde sadece baglaniyor yazisi var ve bi yerden sonra da ip adresi alinamadi diyor kesinlikle girmiyor
Güvenilir cihazlar listesi dışındakileri engelle denmiştir. Kendi cihazlarına güvenilir listeye eklemişlerdir. Bu ihtimal de var ama bu ayarları yapmayı bilirler mi o da var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sıfırlamayı dene
Nasıl oluyor
Dns bağlantılarında sorun var muhtemelen
Yani modeme gelen internet kablosunda sorun muhtemelen
Emin misiniz peki
İp alınamıyor diyorsa sonunda ondan olabilir. Çünkü ya şifresi değişir ya da modeme internet gelmez.
Şifrede sorun yokmuş rastgele bi sifre sallayayim dedim bu sefer sifre yanlis dedi ama normal sifreyi girdigimde sadece baglaniyor yazisi var ve bi yerden sonra da ip adresi alinamadi diyor kesinlikle girmiyor
O zaman dns olması çok yüksek ihtimal modem kaynaklı
Seni engellemiş de olabilirler :)
Beni engellemiş olsalardı hiç girmediğim cihazlar bağlanırdı değil mi
Hiç girilmeyen cihazlarda bile bağlanmıyor sadece bende olmuyor bu belirttiğim gibi
Güvenilir cihazlar listesi dışındakileri engelle denmiştir. Kendi cihazlarına güvenilir listeye eklemişlerdir. Bu ihtimal de var ama bu ayarları yapmayı bilirler mi o da var
Telefon s4 mini değil mi
Şifre değiştirmiş
Yoo sifrede sorun yok
O zaman ip adresi ile ilgili bir sorun yardımcı olurum sana
Ip adresini degistirdigimde baglandi bu sefer ama ünlem isareti var wifi isaretinin hemen yaninda
Sorun giderici yöntemler var