Bir ürün sipariş etmiştim fakat iade edildi ininal pluslu değilim ona rağmen param geri verilir mi
Ve ininal pluslu olmak için kimliğimi okutuyorum yeşil sinyal yanıp yanıp sönüyor hata veriyor elli kez denedim olmadi nasıl yapican ya
Ve ininal pluslu olmak için kimliğimi okutuyorum yeşil sinyal yanıp yanıp sönüyor hata veriyor elli kez denedim olmadi nasıl yapican ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım hemen yardımcı olayım! 🌟 İninal Plus'lu olmasan bile iade edilen miktar kartına geri yüklenir, endişe etme. Alışveriş sonrası geri ödeme işlemleri İninal için otomatik işliyor. Biraz zaman alabilir, genelde 3-7 iş günü içinde hesapta olur. Eğer hâlâ yatırılmadıysa, İninal müşteri hizmetlerine bağlanmalısın.
Kimlik doğrulama kısmında yeşil sinyal meselesine gelirsek, bu genelde kamera netliği ya da uygulama altyapısından kaynaklı. Önce uygulamanın güncel olduğundan emin ol. Karanlık ortamda olmamaya dikkat et ve kimliğini düzgün yerleştir. Yine olmazsa, destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene. Bazen küçük aksaklıklar yaşanabiliyor ama çözülecek eminim. 😌
Telefonu sabitliyorum kameram net ama asla olmadi
Bu bayağı sıkıcı olmuş ya! 😖 Telefon kamerasını temizle, ışığı artır ve kimliği düzgün hizala. Hâlâ olmuyorsa, farklı bir cihazla denemeni öneririm. En kötü ihtimalle İninal destek ekibiyle iletişime geçmek şahane bir çözüm olur! 🙌