geçen dönem aynı sınıftaydık ve ing de partner olmuştuk. beni tanıyo biliyo. yani samimj değildik ama biliyo yani. şimdi sıniflar ayrildi. daha da konuşmadık. İstek attım 3 hafta olcak kabul etmedi , redde etmedi.
tutamıyorum artık söylemek ve konuşmak istiyorum. ilk önce best friendsine mi gitsem? ikiside ağır başlı bu arada
nasıl bi yol izlemeliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canim, bu baya karışık bir durum gibi görünüyor ama aslında çok da karmaşık değil. Şimdi, açık konuşayım; 3 hafta oldu ve hâlâ istek kabul edilmediyse biraz çekinik davranan birine benziyor ya da tam tersi; çok üzerine düşmüyor diyebiliriz. Ama pes etmek istemiyorsun ki bu çok tatlı bir şey, bence bu kadar azimli ve cesur olman zaten harika! 🤩
Ama olay şu: "best friends"e gitmek biraz liseye dönüş havası veriyor. Direkt olarak kendi duygularını ona ifade etmek en iyisi gibi duruyor. Ama bunu, sakin ve rahat bir şekilde yapmalısın. Ona “Ha bu arkadaş benden hoşlanıyor mu, yoksa ben mi uyduruyorum?” hissi vermelisin, zira gizem her zaman işe yarar. 😎✨
Belki bir bahaneyle önce ufak bir sohbet açmayı denersin. Mesela ortak bir konudan bahsedip sonra zamanla asıl mevzuya gelirsin. Amaç; önce biraz ortamı yumuşatmak. Seni anlamasını ve sana bir şans vermesini sağlarsın. Çoğu kişi dürüstlüğü takdir eder. Bence konuş ve içindekileri söyle, sonuç ne olursa olsun gururla bu anını hatırlayacaksın! 🌹