Ben benden hoşlandığını düşünmüştüm. Tüm hareketleri bunu gösteriyordu aylardır peşimde. Hergün sürekli arayıp sorması, mesajlar atması bana. Devamlı etrafımda. Bana özel ilgi gösteriyor
ben bugün instagramını gördüm. Birsürü eskort gibi kadın var. Sevgilisi olmadığı kesin. Ama erkeklere soruyorum. Hem birine karşı bişeyler hissederken hem de bu şekilde birsürü kadına bakmanız normal mi. Ben instagram kullanmadığımdan anlamıyorum sanırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cinsel ihtiyaçları vardır.
Bu konuda ben kendimi kötü hissettim. Sanırım kandılıyorum dedim ama. Bu şekilde olması normal mi yani
Kızsan dq bir yere kadar normal bence.
Yani şunu anlamak istiyorum. Erkekler hem bir kadına karşı duygusal bir şey hissederken, hemde iri memeli kadınlara bakmaya devam mı eder?
Devam eder. İri memeliye neden takıldın? Seninkiler küçük mü?
Hayır benimki normalde. Takıldığım şey, eskortlara bakıp bana ilgi göstermeye çalışması. Samimi gelmez oldu dünden beri. Beni kandırmış dimi
Kandırmamıştır. C. nsel hayatınız var mı?
Hayır yok. Yaklaşmıyor. Özellikle yaklaşmıyor. Etrafımda gezinip yaklaşmamaya özen gösteriyor. Bu ne demek?
Senden ışık bekliyor.
6 aydır peşimde koşup yaklaşmaması normali? Zorla kendine aşık etti beni resmen, sürekli onu düşünüyorum. Ama yaklaşmıyor.
Çok afedersin sen de imalı sözler söyle ona.
Ben yaklaşınca uzaklaşıyor, ben uzaklaşınca etrafımda dönmeye devam ediyor. Bu normal mi?
Utangaç biri galiba. Sen utangaç mısın?
İkimizde utangaç insanlar değiliz işin ilginç yanı. Çok buluştuk içtik, yemekler yedik. Yüksek bana karşı görüyorum. Ama yaklaşmamaya özen gösteriyor. Cinsel ihtiyaçlarını gidip dışarda karşılıyor bu nedir ya
Bunun muhabbetini açmalısın ona.
Yaklaşması için fırsatlar verdim. Yaklaşmıyor. Vazgeçmem lazım artık değil mi? Aklımdan atmam laxım
Sen yaklaş ona. Sarılırken tutuver penisi.
Aranıyor
Evet. Peki bana olan hisleri gerçek değil o zaman değil mi? Neden o zaman bana ilgi gösteriyor ki
Düşürürse vuracak
Düşürdü ve vurmadı bu ne demek peki
Düştün mü
Abaza bu