Evinizde bir muska gördünüz ya da anlamını bilmediğiniz bir şey fotoğrafını çekip çeviri yaptığınızda bir kısmının çevrildiğini göreceksiniz. Ne kadar doğru tartışılir olsada.
Evimde bir muska gorursem cevirmeye ugrasmam. Cope atarim. Dinsiz bir insanim ama hic bir din'e boyle saygisizlik edilmemesi gerektigi dusuncesindeyim.
Google Çeviri'nin bile çevirileri henüz istenen seviyede değil. O yüden Lens'in çevirileri de istenen seviyede değildir hatta daha bile kötü olması normal.
Bence bunu yapabilmesi bile önemli çünkü görselden bunu yapmak da iş yani. Normal birisi bilr zorlanabilir ürün yıpranmışsa.
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Bencede geliştirilebilir. Umut vaadediyor ve iyide .
Garip dün sitede gezinirken buna denk geldim ne anlama geliyor derken bi deniyeyim dedim ve böyle oldu : ) lensin azizliğine uğradı : )
Bir kısmı doğru. Mesela en başta enam suresinin birinci ayeti yazıyor sonra bir mektup yazıyor. “Bu, Allah’ın Resulü Muhammed’den bir mektuptur, yazıdır” İfadesini göremedim. “هذا كتاب من محمد رسول الله”
Rica ederim ☺️ Evet öyle görünüyor. Yine de bir bilene sorun tabi kelime kelime bakınca şu anlaşılıyor Peygamber Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem kapıya gelen ziyaretçilere hitap ediyor “Eve gelen cinler ve ziyaretçiler için yazılmıştır, Mektubun sahibini rahat bırakın. Ona yaklaşmayın ve onu korkutmayın” gibi emirler vermiş.
Ha bir de bunu yazmazsam olmaz belki başka bir zaman işinize yarar 😅 Google lens ile görseldeki metni kopyaladım, Google translate gidip yapıştırdım tam olarak doğru olmasa da G lense göre daha iyi çevirdi. En iyi cevap için de teşekkür ederim 🙏