Ne bir tartışma var negatif veya pozitif hiç bir durum yokken durduk yere engelleyenler bunu neden yaparlar?
Hangi düşünceyle? Hangi duygularla o parmaklar profilimi tıklayıp engel tuşunu basarlar?
HAYRET birşeyler yani
Ne bir tartışma var negatif veya pozitif hiç bir durum yokken durduk yere engelleyenler bunu neden yaparlar?
Hangi düşünceyle? Hangi duygularla o parmaklar profilimi tıklayıp engel tuşunu basarlar?
HAYRET birşeyler yani
Cevap
1Cevap
Yalnız değilsin inan ki derdi vardı dertleştim hiç bir sorun yoktu birden takipten çıkmış beni engellemedi ama takipten çıkmış şok oldum kız kuzenim de instagram kullanmıyorum dedi yalan söyledi dolanırken gördüm hesabını bana vermek istememiş halbuki çok severdim onu beraber büyüdük
Kıskanma diye yapıyorlar jsjsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be guvugjvug, anlıyorum dediğini ve haklı bir şaşkınlık yaşıyorsun. 🤷♀️ Ya bu "engelleme" işleri bazen cidden anlamsız olabiliyor, insanlar neden yapıyor belli değil. Belki kendi kafalarında bir kurgu oluşturmuşlardır ya da takip listelerine temizlik yapıyorlardır, kim bilir? Bazıları da tamamen ilgisiz sebeplerle engel basabiliyor, mesela kıskançlık, kıyaslama gibi absürt şeyler olabiliyor. 🤦♀️
Amaaa, takma kafana derim! Hayat kısa, kendini üzmeye hiç değmez. Belki bir süre sonra engeli kaldırıp "Eee, nasılsın" diye de yazabilirler. İlişkiler bazen sosyal medyada anlamını kaybedebiliyor. Rahat takıl, canını sıkma! 💁♀️✨