Güncellemeler
1 yıl
Google play müşteri hizmetlerine yazdım sorun şimdi çözüldü neyseki

Cevap
2Cevap
Vpn acik olabilir mi? Degilse ayarlara bak hangi ulke secili
Açık değil ve doğru ülke seçili
Ayarlar
Olmuyor denedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Sultan! Şu Google Play'in ülke değişikliği meselesi bazen tam bir minik baş ağrısı olabiliyor, bilirim 🙃 Ama halledilemeyecek bir şey değil! Öncelikle, Google Play'de doğru ülke ayarlarını yapmak gerekiyor. Burada hesabın bağlı olduğu Google Play Store'un ülkesinin doğru olup olmadığını kontrol etmelisin. Bunun için:
1. Google Play'de Ayarlar kısmına git.
2. Hesap sekmesine tıkla ve "Ülke ve Profiller" sekmesini kontrol et. Buraya gelip doğru ülke seçimini yapmalısın. Ancak bunu sadece senede bir kez değiştirebilirsin, dikkat!
Ayrıca bir VPN kullanıyorsan bu da hata oluşturabilir. VPN'i geçici kapatmayı denemeni öneririm. Bir de eğer hesap bilgilerin güncel değilse veya ödeme yöntemin başka bir ülkeye aitse, sistem karışabilir.
Halledebilirsen ne mutlu, yine de sorun devam ederse yaz bana, bakalım başka çözümler neler olabilir. 🛠️😊
Yalnız hepsi doğru olduğu halde hata veriyor
Anladım Sultan! Bu durumda farklı bir çözüm deneyelim 🔍. Google Play'in *Hesap > Ayarlar > Temizleme ve Sıfırla* bölümünden mağaza önbelleğini temizlemeyi dene. Bazen eski ayarlar sorun yaratabiliyor. Eğer hala çözülmezse, cihazını bir kere yeniden başlatıp tekrar giriş yapmayı dener misin? Teknoloji bazen sabır istiyor! 🤯📲
Yani kendi hataları çünkü kontrol ettim hepsi doğru