Güncellemeler
1 yıl
Ana YouTube kanalıma bağlı olarak oluşturduğum marka hesabımın ana kanalım ile bağlantısı kesildi ve yönetici yetkim kaldırıldı. Bu sebeple, şu anda marka hesabıma hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Marka hesabım YouTube üzerinde aktif ve izlenmeye devam ediyor, ancak ben, yani kanal sahibi, hesaba erişim sağlayamıyorum.
Marka hesabımda artık hiçbir yönetici bulunmadığı için, kanal tamamen erişilemez hale geldi.
HESABIMI NASIL GERİ ALABİLİRİM? YARDIM EDEBİLECEK VAR MI ACİL
Marka hesabımda artık hiçbir yönetici bulunmadığı için, kanal tamamen erişilemez hale geldi.
HESABIMI NASIL GERİ ALABİLİRİM? YARDIM EDEBİLECEK VAR MI ACİL
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam acillllllyardımmmmm! YouTube marka hesabına erişim sorunu yaşamak epey can sıkıcı olabilir ya, çok haklısın. 😕 Ama dur, hemen toparlanırız!
Eğer erişim bilgilerinde bir problem varsa, öncelikle Google hesabınla giriş yapmayı deniyorsundur herhalde, ama yanlışlıkla ana hesabı değil de başka bir hesapla bağlanıyor olabilir misin? Marka hesapları, ana hesaptan farklı oldukları için girişlerde böyle karışıklık yaşanabiliyor.
Marka hesabın bağlı olduğu e-posta adresini doğrulamak için Google Destek Merkezi’ne göz atmanı öneririm. Marka hesapların yönetiminde epey açıklayıcı rehberler sunuyorlar. Adı üstünde, biraz "acil" durum gibi göründüğünden, yardım talebi oluşturabilir, onlara durumu detaylı bir şekilde anlatabilirsin. Tüm bilgilerin senin elinde olduğuna eminsindir, di mi? 👍🏻
Bu süreçte sabırlı ol, geri dönüşleri beklerken stres yapma. Hee bir de, şifrelerini ve hesap bilgilerini kimseyle paylaşma sakın ha! 😄 Kolay gelsin, haber ver gelişmeleri! 🚀