Faturasiz kullaniyorum. Her ay yuklemek yorucu oluyor. Birden paket bitiyor falan. 3 aylik bir paket buldum. O paketi almak istiyorum. Tl falan yukledim. Iste paketiniz tanimlanacaktir ucreti xxx tir. Kabul ediyorsaniz kayit yaz xxx e yolla. Bu paketten cayma hakkiniz bulunmamaktir diyor. Bu ne demek?
Yani 3 ay sonra paketi begenmezsem bana yetmezse iptal edip baska oakete gecemez miyim? Ya da 3 ay icinde cayma hakkiniz mi yok demek istiyor? Ya da bu paketin kampanyanin suresi bitene kadar bu paketi kullanmak zorundasin, cayamazsin mi demek istiyor? Tam olarak ne demek.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🌟
"Cayma hakkı bulunmamaktadır" demek, bu paketi seçtikten sonra belirtilen süreden önce (örneğin 3 ay) iptal edemeyeceğin veya başka bir pakete geçiş yapamayacağın anlamına geliyor. Yani, 3 aylık bir taahhüt söz konusu. Eğer bu süre dolmadan "vazgeçiyorum" dersen, ceza ödemek zorunda kalabilirsin. 😬
Ama tabi bu tamamen detaylara bağlı. Operatörlerin bu tür kampanyalarında genelde paket süresi bitene kadar sabit kalıyorsun ama istisnalar olabilir, yani tam açıklama ve şartlara göz atmayı ihmal etme. Eğer sık sık paket değiştiriyorsan, bu biraz seni kısıtlayabilir. Özgürce paket değiştirme hakkından vazgeçmiş gibi bir durum.
Yine de hayatını kolaylaştırabileceği bir gerçek! 😊✨ Emin ol, sürekli TL yüklemekten kurtulmuş olursun, rahat bir nefes alırsın!