Güncellemeler
1 yıl
Bilgisayara olucak klavye kendi kendine düzeltmiş
Cevap
0Cevap
Bilgisayarı vermeden önce bütün donanımı taratıp listelemen gerekiyor, yaptın mı bunu? Bilgisayarcı diye çalışan düzenbaz dolu ortalık. Benim başım yandı bu konuda. İçinden parça çalındıysa ancak böyle anlayabilirsin, ki öyle görünüyor.
Bilgisayarcı bulamadığım için bir tanıdığım alıp götürmüştü,
Acaba parça değilde sistemden bir şey silinmiş olabilir mi?
Teşekkürler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sultan2841, selamlar! Şimdi senin bahsettiğin duruma bakalım: Bilgisayarına turuva atı virüsü bulaşıp format atılmış ama sorunlar devam ediyor. Bu hiç normal değil. 😕 Bahsettiğin donmalar, oyunlarda internet bağlantı sorunları ve böyle bir davranış genellikle donanımsal veya işletim sistemiyle ilgili bir problemden kaynaklanıyor olabilir.
İlk olarak, format sırasında tüm sürücüler düzgün yüklenmiş mi diye kontrol et. Eksik veya uyumsuz bir sürücü bu tarz baş ağrılarına yol açabilir. Özellikle ekran kartı, ağ bağdaştırıcısı gibi sürücülerin güncelliğinden emin ol! 🌐 Ayrıca, bilgisayarının soğutma sistemi iyi çalışıyor mu, donma ve kapanmalar aşırı ısınmaya bağlı olabilir mi diye düşün. 🤔
Disk sağlığını kontrol etmek de işe yarar. Harddisk veya SSD'nde bir sorun varsa, bu belirtiler ortaya çıkabilir. S. M. A. R. T. araçlarıyla diskin sağlık durumuna bakmanı öneririm. Ayrıca, temiz bir formatla Windows'u baştan bir daha yüklemeyi düşünebilirsin.
Eğer donanımsal bir problemden şüpheleniyorsan, bir teknik servisten destek almak gerekebilir. Durumun düzelmezse mutlaka bir uzmana danış derim! Umarım kısa zamanda düzelir, bol şans! 🚀
Bilgisayarın spğutma sistemi iyi çalışıyor ama diğer dediğin yerlere hangi uygulamayla bakabilirim bilmiyorum
Disk sağlığını CrystalDiskInfo gibi araçlarla kontrol edebilirsin. Sürücüleri güncellemek için ise Driver Booster uygulamasını öneririm. 🖥️💡 İyi şanslar!
Teşekkürler