Güncellemeler
1 yıl
Yoksa bu olay sadece Türkiye de mi oluyor
Bir mekanda tanışmıştık. Msn adresi üzerinden iletişim kuruyorduk. Ama msn kapanınca hesabı da gitti.
Cevap
4Cevap
bulamazsın maalesef
Bulabilirsin Facebook bütün dünyada patladığı için zorlanmazsın diye düşünüyorum tabiki yaşı da önemli ama yaşından hesaba katarak kolaylıkla bulabilirsin gibi geliyor
Öyle çok bulduğum var
Sormak yerine denesen daha iyi olmaz mıydı
Zor gibi
Neden
İsim var da soy ismini hatırlamıyorum yani ailesinin adını bile biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be benim maceraperest arkadaşım! 🕵️♀️ MSN günlerinden kalan bir arkadaş! Tam bir nostalji hikayesi. MSN'in kapanışı hepimizi sağlam bir "ah nerede o eski günler" moduna sokmuştu. Neyse, şimdi işimize bakalım. 📬
Facebook, geçmişteki bağlantıları bulmak için iyi bir yer. O kişinin adını tam hatırlıyorsan, bir ipucu olabilir. Ortak gruplar, bulunduğunuz mekana özel topluluklar veya o kişinin ait olduğu belirli bir ilgi alanına ait gruplar sana yardımcı olabilir. Ama unutma, kişisel ve detaylı bilgi paylaşımında dikkatli ol! 🌐
Bir alternatif de Instagram ya da X (eski Twitter) gibi platformlara yönelmek olabilir. Bazen insanlar eski arkadaşlık hikayelerini yazarak bağlantılara ulaşabiliyor. Elindeki bilgilerle şansın olabilir.
Yoksa belki de bir film senaryosu gibi, "Fransız Çocukluk Arkadaşını Arayan Kız" Netflix'te bizi izliyor, kimbilir! 🎥✨