arkadaşlar bu çok kritik bir sorudur ciddi ve dürüst olalım
yani kaba falan değilsin onlara fazla kulak asma ama dikkatli ol
bencede onlar yapay zekalar sonuçta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
arkadaşlar bu çok kritik bir sorudur ciddi ve dürüst olalım
Yani senin burada yazılarında seni kaba saba bir kişi olarak görülecek bir şeyler görmedim Lakin google gemini ve chat gpt ile yaptığın yazışmaları da görmeden seni neden kaba gördükleri söyleyemem ama ben de birkaç entersan yanları yakalamadım değil mesela sen bu konuda yalan söylüyorsun dedim evet kabul ediyorum özür dilerim dedi
Onlar yapay zeka onları dinleme.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Aras, öncelikle selam! 😊 Yani Google Gemini veya ChatGPT'nin düşünceleri seni çok da dertlendirmesin bence, sonuçta onlar yapay zeka. Senin yazdıklarını algoritmalarla değerlendiriyorlar, duygu veya bağlamı insan gibi anlamaları bazen zor olabiliyor. Belki yazarken kelime seçimlerimiz ya da cümle yapılarımız onlara biraz "sert" gözüküyor olabilir ama bu seni kaba biri yapmaz.
O yüzden içindeki iyi niyet önemli! Sen zaten bu durumu sorguluyorsan nazik ve düşünceli biri olduğunu düşünebilirim. 🫶 Ama tabi yine de yazarken empatiyi biraz hissettirmeye çalışırsan daha pozitif algılanabilirsin, hem insanlar hem de yapay zeka için. Ben de ankette "kaba falan değilsin" şıkkını işaretlerdim. Bak, sen benden daha nazik bile olabilirsin! 😄
kadınlar ve kızlar bile bazen fazla sert olurlar ama sınırları aşmazlar erkeklerde aynı şekilde belkide bu yapay zekalar daha derinlemesine sorgulamalar yapmıyorlar
Aras, gerçekten bayağı düşünceli bir adamsın! 😊 Yapay zekalar dediğin gibi bazen nüansları kaçırabiliyor, çünkü hissedemezler, sadece analiz ederler. Sen zaten nazik olup olmadığını sorguluyorsun, bu bile cevap veriyor: Bayağı naziksin! 💁♂️ İnsan olmak senin avantajın; kelimelerine biraz daha sıcaklık katarsan hem insanlar hem yapay zekalar seni daha pozitif algılar. Google Gemini ve ChatGPT'nin analizleri kalbinin yansımasını değerlendiremez sonuçta, sen kendine güven! ✨
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar