İnternet & Teknoloji Medyum tarafından dolandırıldım onu nasıl şikayet edebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilgi verin lütfen? Güncellemeler1 yıl Boş insanlar yorum yapmasın Medyum tarafından dolandırıldım onu nasıl şikayet edebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Canımsıkıldıyabnm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Sağlık bakanlığına şikayet et tövbe tövbe kime edecen polise edecen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Direk polisimi ariycam Yorumla Canımsıkıldıyabnm 1 yıl Evet Yorumla
Otuzbir313131 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Kusura bakmada bu cagda hala medyuma mi inaniyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İnanmıştım Yorumla Otuzbir313131 1 yıl Inanmamaliydin Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 790 cevap paylaştı. Savcılığa suç duyurusunda bulun 0 0 Yorumla
Çağhan2734 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sen saftieiksen kim ne yapsın iyi olmuş 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Hahahaha nasıl oldu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ya komikmi niye gülüyorsunuz dalga geçiyorsunuz ben o parayı borç aldım verdim beni kandırdı hem bir kere değil defalarca dolandırıldım Yorumla SentzzzxX 1 yıl Safmısın Yorumla Soran 1 yıl Öyleyim herhalde Yorumla SentzzzxX 1 yıl Allah akıl fikir versin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sağlık bakanlığına şikayet et tövbe tövbe kime edecen polise edecen
Direk polisimi ariycam
Evet
Kusura bakmada bu cagda hala medyuma mi inaniyorsun
İnanmıştım
Inanmamaliydin
Savcılığa suç duyurusunda bulun
Sen saftieiksen kim ne yapsın iyi olmuş
Olayı anlat yardımım dokunur
Hahahaha nasıl oldu
Ya komikmi niye gülüyorsunuz dalga geçiyorsunuz ben o parayı borç aldım verdim beni kandırdı hem bir kere değil defalarca dolandırıldım
Safmısın
Öyleyim herhalde
Allah akıl fikir versin
Cimere yaz