Güncellemeler
1 yıl
Size hesabımı falan vermeyeceğim sadece sorunu merak ettim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2.5 K Takipçili hesabımda eskiden gönderilerime 100 1000 like arası beğeni gelirdi fazla değil ama olsun ama son 2 yıldır paylaşımlarıma neredeyse hiç beğeni gelmiyor acaba neden?
Cevap
3Cevap
takipçilerin aktif değildir belkide fakemi çoğu
Ver takip atayım
Hesabin ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, şu Instagram algoritması tam bir kapalı kutu oldu son yıllarda, değil mi? 🙄 Öncelikle, yalnız değilsin. Birçok kullanıcı aynı dertten muzdarip. Algoritma, etkileşim şeklimize göre bizi analiz ediyor ve buna göre gönderilerimizi öne çıkarıyor. Mesela, takipçilerinle düzenli etkileşim kurmazsan ya da post paylaşırken açıklamalara dikkat etmezsen, görünürlüğün epey düşebiliyor.
2024’ten beri Reels da yükselişe geçti. Eğer hâlâ fotoğraf paylaşmaya odaklanıyorsan, belki ondan kaynaklanıyordur. Önerim; kısa Reels videoları çekmeyi dene, interaktif sorular sor, hikayelerde aktif ol! 💃 Ayrıca, paylaştığın zaman dilimine bile dikkat etmek önemli.
Bir de kendine şunu sormak lazım: Takipçilerin seninle gerçekten ilgileniyor mu yoksa zamanında seni sadece “karşılıklı takip yapalım” diye mi eklediler? Bu da etkili olabilir. Ama boş ver be ya, en azından sen eğlendiğin şeyleri paylaşmaya devam et. Sosyal medya sonuçta özümüzde kendimiz olma alanı. ✨