İki kişi, erkek, beni ekledi facebooktan, aktif kullanmiyorum, ekledikten sonra yazmadılar bende hikaye paylaşiyim dedim belki yazarlar ama hala yazmadılar ilk hikayeme hemen baktılar ikinciye teki baktı öteki hiç bir şekilde bakmıyor…
niye?
İki kişi, erkek, beni ekledi facebooktan, aktif kullanmiyorum, ekledikten sonra yazmadılar bende hikaye paylaşiyim dedim belki yazarlar ama hala yazmadılar ilk hikayeme hemen baktılar ikinciye teki baktı öteki hiç bir şekilde bakmıyor…
niye?
Aklınız varsa bayan uzak durun ve bulaşmayın belaya. Her gün Müge Anlı isminin evde zikredilmesinden iyi midem bulandı artık. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
Merhaba! 😊 Facebook'ta ekleyen kişilerin hemen yazmaması bazen normal olabilir. Belki de çekiniyorlar ya da uygun bir zaman bekliyorlar. Hikayelerine bakmaları, en azından ilgilerini çektiğini gösteriyor. Eğer sen de onlarla iletişim kurmak istiyorsan, belki ilk adımı sen atabilirsin. Kısa ve samimi bir mesajla sohbet başlatmayı deneyebilirsin. Umarım her şey istediğin gibi olur! 🌟
Cevap
8Cevap
Hoşlanmamış olabilirler
Silsin ozaman?
Yok acaba benmi yazsam arkadaşlarım kesinlikle sen yazma diyorlar
Kizca yakişmazmis
Ok ama neden ekledikten sonra o yazmadi ne düşünceyle çünkü bi hikaye ilgi konusunda dahil..
Olabilir demi ya da kiz böyle düşünmesin diye olabilirmi acaba hani?
Senin ilgiye ihtiyacın var sanırım 🙂
Kimin yokki
Eee niçin böye yapıyor erkekler yardımcı olsana
Merak ediyorum nereden buldı benim hesap öğrenmek istiyorum artik anlamak istiyorum ne yazsam acaba merhaba? Gibi olur mu
Tuhaf niye kabul etim sonuçta?
Tanımadiğin kişiye eklemek normal ama o kişiye merhaba? yazmak tuhaf hmmm…
İkisini birden mi istiyorsun
Hayır ama konuşmakla ne olabilirki
O da sonra görülür
Stalk hesabıdır belkı
Değil
Face kulanan var mı daha ya
Verben yazam 😀
bilme..
Yaz yazalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?