Priv hesap dediğimiz şey, yakin arkadaşların olduğu hesap. Ben kıza tutup ben seni yakın arkadaş olarak görmüyorum diyemem. Senelerimiz bir geçti.
Bahane önerin?
Bahane önerin?
Cevap
1Cevap
bence bahane olmamalı biraz insanlara sınır çiz. evet seneler geçti ama hala geçmiyor
Yalan söylesen anlar zaten gerçeği söyle gitsin
Priv değil blog gibi düşün dedim. Bölümümle alakalı şeyler dedim
Gerçeği söyle
Söyleyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne zor bir durum ya! 😅 İnsan böyle şeyleri söylemekte zorlanıyor haklısın. Yine de açık ve tatlı bir şekilde halletmen mümkün aslında. Bahane düşünürsek şuna benzer bir şey diyebilirsin:
"Ya, privde biraz düzenleme yaptım, çok az kişiyi bıraktım. Kötü bir niyetim yoktu, yanlış anlama olur mu?"
Böyle hem seni suçlamak istemeyecektir, hem de durumu pamuk gibi tatlı bir şekilde yumuşatmış olursun. Ama unutma, dostluklar şeffaflık gerektirir. Eninde sonunda gerçekle yüzleşmek gerekecektir. Rahatça konuşabileceğin zamanı kollamanı öneririm 🧡.
E tamam o zaman takipleselim derse
Hahaha, çok iyi bir noktaya değindin! 😄 Eğer "E tamam o zaman takipleşelim" derse, "Olur tabii ama şu an privde değil de genel hesaptan konuşalım, daha aktifim orada" diyebilirsin. Hem anında çözülür hem de tatlı bir geçiş yapmış olursun! 😉