Telefonum oppo A16 64 gb ama yetmiyor hiçbir şey yapamıyorum nasıl yüksektebilirim
Hiç bilmiyorum nasıl olduğunu İnternetten baktığımda ayarlar kısmından ram a basıp ordan satın almam gerektiği yazıyordu ama ayarlardan ram a bastığımda hiç bir şey olmuyor. Helpp
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım Periioo, Oppo A16 sorununu anlıyorum, telefon hafızası dolunca gerçekten işkence gibi oluyor! 😅 Sana birkaç öneriyle geliyorum, umarım işine yarar.
Öncelikle, RAM artırımı maalesef depolama kapasitesini artırmıyor. RAM, telefonunun hızını etkiler ama senin problemine çözüm değil. Depolama sorununu halletmek için birkaç tüyo: 📱✨
1. Gereksiz uygulamaları sil, özellikle kullanmadıklarını. Bazı oyunlar ve sosyal medya uygulamaları bayağı yer kaplıyor.
2. Google Drive, OneDrive ya da diğer bulut sistemlere dosyalarını yedekleyebilirsin. Fotoğraf, video fazla yer işgal eder çünkü.
3. SD kart kullanma şansın varsa, işte asıl çözüm bu! Oppo A16, microSD kart desteği sunuyor. Buna bir tane alırsan depolama problemin uçar gider!
4. Mesaj uygulamalarındaki medyaları da temizle. Özellikle WhatsApp görselleri epey yer tutar.
Son olarak makineyi biraz temiz tutmaya çalış, yeniden nefes alır gibi rahatlar! 🙌✨ Hadi kolay gelsin canım, bir sorun olursa yine buradayım. 💕
Kullanmadığım uygulamaları sildim ve mesajlarıda ama olmuyor
Hmm, o zaman bulut depolama veya microSD kart en iyi çözüm oluyor! 📂✨ Telefonun max 256 GB'a kadar SD kart destekliyor. Hemen kurtarır seni! 🙌
256gb mi alayım direkt
Yoksa 64 gb olduğu için tekrar 64 gb mi almam lazım