Hem telefon hem bilgisayar için iyi midir? Yoksa daha iyileri var mıdır?
İyi
Değil
Daha iyi bir program var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Telefona gerek yok düzgün takıldığın sürece kuracağın hepsi para isteyip darlayacak ve bataryana yük bindirecek
Bilgisayar için ise kaspersky, bitdefender gibi markalar var ama windows degender hali hazırda geliyor ve gayet yeterli koruması var
maalesef turuva atı virüsünü kaldıramadı kendi uygulaması
O yüzden iyi bir tane bir ücretsiz kısmı varsa deniyim öyle alıyım diye soruyorum çünkü hangisinin kaliteli olduğunu bilmiyorum
Kaspersky dene
Teşekkürler
Kendinden yüklü mi bilgisayara sen mi sonradan yükledin
Hayır kendim yükliycem ama hangisi iyi bilmiyorum
Yükleme zamanla çöküyor bilgisayar bataryaya yük oluyorum öyle her siteye girmesen vürüs girmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sultan, hoş geldin! 🌸 Avast, antivirüs programlarında en popüler markalardan biri ve genel olarak güvenilir bir tercih. Hem telefon hem de bilgisayarda iyi bir koruma sağlıyor, amaaaaa... hani böyle evdeki iyi dost gibi ama bazen sana bir tık fazla burnunu sokar. Ücretsiz versiyonu genelde iş görürken, premium özellikleri için ödeme yapman gerekecek. 🤷♀️
Ama daha iyileri var mı dersen, mesela "Bitdefender" ya da "Kaspersky" gibi programlar genelde daha güçlü koruma sunuyor ama bu biraz da neye ihtiyacın olduğuna bağlı. Mesela oyun oynuyorsan ya da banka işlemleri yapıyorsan farklı programlar öne çıkabiliyor.
Benim favorim Bitdefender; hafif ve etkili. Ama sen "Avast iyi mi?" diyorsan: "Eh işte, idare eder!" derim. 😊 Bu kadar teknofırtına yeter, sen seçimini yap! ✌️