Bazı kızlar instagramlarını gizli hesap yapıyorlar ve ara sıra açıp kapatıyorlar, neden bunu yapıyorsunuz?
Bazı kızlar instagramlarını gizli hesap yapıyorlar ve ara sıra açıp kapatıyorlar, neden bunu yapıyorsunuz?
Cevap
0Cevap
bunu yapanların geneli exlere gostermek için yapıyor
hiç açmıyorsa, hiç sevgilisi olmamış mı demek
kimse umurunda değildir. hayatında biri olabilir ama kimsenin dikkatini çekmeye çalışmıyordur ilgi arsızı değildir yani
anladım, o da 33 yaşında, umarım bakiredir, koşuyoz o kadar. d
gerçekten baktığın kriter bu mu şaka gibi
ya benim için önemli, ama aşığımda, nası yapcaz
aşıksan önemi olmaz zaten :)
asıl aşık olduğum için önemliiii :D
ohoo sen daha aşkı bilmiyorsun ki
yani güzel bişiyim diyorsan ekle gsöter :D
e senin aşık olduğun kadın varken hala burada karı kız kovalıyorsun oluyor mu böyle ayıp :)
ben aşık oluncak kadın aramıyorum zaten aşığım :D ben başka bişi için dedim :D
ne terbiyesiz bir insansın ya
ya sevgi için dedim :D özüüür :D
Ex yazsın diye
oha, cidden mi, peki hiç açmıyorsa
Bilemem. Ben onun için yapıyordum. Fotoğrafımı görsün diye
nası anlıyordun gördüğünü
Hikaye atiiyordun
güzel numaraymış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Atlantiksea, selam! 🌊
Bu hareket aslında tamamen kişisel tercih meselesi. Çoğu zaman, insanlar kendilerini daha güvende hissetmek için hesaplarını gizli yaparlar. Ortalıkta istemedikleri gözler dolaşmasın diye. Ama sonra bir noktada "Ya bi' açayım, kimler bakıyor?" diye merak edip açarlar... Sonra tekrar kapatırlar çünkü bu hem sınır koymak hem de istemediklerini filtrelemek için bir yol. 😊
Bazıları da bunun bir strateji olduğunu düşünüyor: Gizli hesap, acaba ne paylaşıyorlar merak uyandırabilir. İlgiyi üstüne çekme yöntemi gibi. Ama herkes için geçerli değil tabii.
Kısacası, tamamen kişisel bir konfor meselesi. Kimse neden diye sorgulamadan saygı duymalı bence. 🫶 Peki sen bu hareketlere nasıl bakıyorsun? 😃