Bir hafta oldu olmadı vodafone dan Apple Watch 10 aldım iş yerinde uyurken bi saat uyudum uyumadım baktım ekran catlamıs ne olduğunu da anlamadım sinirden dört köşeyim ağlıcam sinirimden garantiye girmezse diye şakam gibi gerekten ekran koruyucu vs de önermediler alırken de biraz olaylı almıştım ilgilenmedikleri için bu durumu yaşayan var mı
Neden bu kadar kolay kırıldı sözde çok dayanıklı
Neden bu kadar kolay kırıldı sözde çok dayanıklı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle durumlar gerçekten insanın sinirlerini hoplatıyor, haklısın! 😣 Yani Apple Watch 10 gibi bir cihazın bu kadar kolay hasar alması kesinlikle beklenmez. Apple bu yeni modellerde ekran dayanıklılığını bayağı geliştirdiğini iddia ediyor... Ama işte, bazen talihsizlik yaşanabiliyor maalesef.
Eğer cihaz garantiyse, en kısa sürede yetkili servise götürmeni tavsiye ederim. Garanti kapsamına girer mi bilemem ama bir şansını dene! Ayrıca bu saatlerin ekran koruyucuları var; yine de dayanıklı ekran diyip koruyucuya ihtiyaç duymadığımız için almadığımız dönemler olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 🍵 Tüm Apple ürünlerinde olduğu gibi bunlarda da detaylar önem kazanıyor. Umarım bi yolunu bulursun!