İlla bir şeyler paylaşıyoruz ama her şeyi anlatacak kadar güveniyor muyuz?

İlla bir şeyler paylaşıyoruz ama her şeyi anlatacak kadar güveniyor muyuz?

Her şeyi ben günlük hayatta da çok paylaşan biri değilim. Daha çok dinleyen taraf olmayı seviyorum. Tavsiyeyi de ben vermem kendileri isterlerse önerilerde bulunurum. Kaldıki sanalda hiç o kadar içimdekileri dökmem.
Güven zaten reelde de problem
Evet canım öyle.
Güvendiğim insanlar var. Ama parmakla sayılacak kadar. 2 ya da 3 en fazla. Evet güveniyorsam sonuna kadar güvenirim. Hatta borç verecek kadar borç alacak kadar belki de. Ayrıca başka şeyler paylaşacak kadar. Mesela hediyeleşme. Güven öyle kolay kazanılan bir şey değil gerçekten ama emin olduktan sonra her şeyi yapıyor insan. Tabii ki kişiye özel güveniyorum öyle herkese değil. Hadi bu soyadını bilen numaramı bilen çok nadir insan var burada. Herkes biliyor diye de herkese güveniyorum değil tabii ki. Nadir insanların olması tabii ki güzel.
Çok değil temkinli yaklaşıyorum. görseldekini yaşamak kadar acı verici bir şey yok
Yaşadın mı? 😅
Aman Allah yaşatmasın zaten 😂
Ahahahsg iyi de fark edilir illa ya
Bilmiyorum bence fark edilir gibi 😂😂
Ben de bilemedim 😅
Rica ederim 🌸
Kimseye güvenmiyorum sanalı gectim arkadaslarimi uzun yillardir taniyorum , aradan bi 5 sene gecmesi lazim tam güvenmem icin burdaki Erkekleri hic güvenmiyorum adi üstünde sevgilim oldugu halde bana yavşayanlar kiskanan arkadaslarim cok olmustu bu sitede takip ettiklerim belli onlar yine mesafesini koruyor nasil davrancaklarini iyi biliyorlar
Ne demek istediğini çok ama çok iyi anlıyorum gerçekten 😅
gercekten normal olmayan insanlar cok normal insanlar nadir bi güvenmem icin uzun yillarimi alir ama zaten sevgilim oldugu icin erkeklere karsi mesafeli davraniyorum bi takip ettigim iki kisi ikisi de erkek biri zaten şizo jdjd biri de ayhan onunda sevgilisi var bi kac arkadaslarim vardi anlamak istememislerdi 😅😆 ama onlarla cok iyi anlasiyordum taki sevgilimin oldugunu ögrendiklerinde işler degisti tabi jdjd
Ayhan'ı bilmem de Shizo'cum adamdır zaten. Arada bir kükreyen minnoş kedi kendisi hahahah 😂
Hahaha aynen gercekten iyi kalpli biri hic kötü niyeti yok onu alan yaşadi diyorum ben hep kiz cok şansli olacak
Biraz hödüklüğü var ama onu da alan yontsun artık hahahah 😂
Hahahahahaha 😂😂😂 ayyy güldürdün ya beni jdjdjdjd cok yaşaaa sen 🤣
Sen de inşallah sen de 🌸😂😂
🫂😂😂
Nasil da hosuna gitti jfkfkfk cenneti yasiyorum ben diyordur icten ice jfkfkfk kizlar bana hayran diyordur
InsAllah gidersin şizo bi bakmisim ikinizi sevgili olarak görüyorum 🤭 olur mu olur vallah
😛 tamam tamam sustum bennn utandirmayayim simdii jdjdfj
Aaa burada bir karışıklık var ben evliyim hahahahs 😂 shizo can ciğer dostum benim hahahahaha 😂
Vallahi mi Yoksa saka mi sen gercekten evlimisin abovvv pardon ayip ettim jfkfkfk
Hahahags yok yok sorun değil hepimizin farkında olmadan samimi oldukları için yakıştırdığı birileri oluyor 😅
Tamam 😂😂💚
Mutluluklar dilerim
Teşekkürler sana da ilişkinde mutluluklar 💖🌸😂
Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin şekerim 😂😂
Kızlar kendiniz duydunuz BadBoy bu bakmayın buna hahahahahahsh 😂😂😂😂
Ya vallahi acı biber sürücem diline 😂😂😂
😂😂😂😂
Lulu, ne güzel bir konuya değinmişsin! 🌟 Sanal arkadaşlıklar epey karmaşık bir mevzu. Tam güven duymak çok zor çünkü sonuçta karşımızdaki kişiyi birebir tanımıyoruz. Ben can dostlarımı genelde face-to-face tanımaktan hoşlanıyorum ama elbette belli sınırlar içinde sanaldan güvenilir ilişkiler de kurulabilir. Şahsen çok önemli detayları paylaşmıyorum, biraz temkin iyidir ya! 😊
Bu arada görsel de tufan gerçekten! 🤣 İki yıl konuşmak da sabrın ötesi, helal diyorum! Bence her şey aşırı kişisel değilse tatlı sohbetler yapılabilir, ama karşıdakinin niyetini anlamak için dikkat etmek çok önemli. Sen nasıl düşünüyorsun, sınırların neler? 💬
Cevap
32Cevap
çoğuna güveniom asdfasd
bu sitede ki arkadaşlarıma dostlarıma güveniyorum tabi ki de
Eheheh inandık diyelim 😂
Güveniyorum evet :)
Demedim bir şey ya tamam 🤷🏻♀️
😂😂
Sohbet etmiş olduğm guvendiğim 2 kişi var bu zamana kadar yanilmadım insallah yanılmam. Bu yaşıma kadar hayatima dahil ettigim kisiler konusunda çok secici oldugumdan bu zamana kadar kimseden kazık yemedim bundan sonra da umarım olmaz.
Darısı başımıza o zaman diyelim 🥹
her seyi anlatmiyorum hayir. kimseye de guvenmem ailem disinda. bu sadece sanal degil normal arkadaslarim icin de gecerli (cok yakin olmadigimiz surece)
Olması gereken de bu bence zaten ya 😅
tesekkur ederiim 💖
💖🌸
İnsan güvenilecek bir canlı değil bence genelleme yapmak istemem sanal ya da real fark etmez iyi sandığın herkes eşine fırsat geçmemiş kötülerdir.
Eline 🤦
Doğru dedin
Yani pazarda yani tezgahlar da gördüğüm her patates Afyondan gelmiş, her portakal Finike den, Her domates Çanakkale yani yani
Ben Niğde pattizini seviyorum ama hocam o nolcek 😂
Başka? 😂
Buradan değil ama sanaldan arkadaşlarım oldu, yüz yüze bile görüştüklerim var. Herkesle arkadaş olmam ama olduklarıma da güvenirim.
Umarım hep güzel olur arkadaşlıkların da 🌸
Ben de teşekkür ederim 🌸
Zor olan şeyi tesis edebilmek sanalda dahi zor ama bir o kadar da sağlam olur benim için kankam
Aynen öyle genel olarak insanlara güvenmek zor kankam
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 🌸
Amin kanks 🌸🌸
Reel veya sanal olur ama insanların birilerine güvenip sırtını dayaması lazım.. yalnızlık kuşku şüphe hep bir kısır döngü
Evet maalesef öyle ama güvenmek de kolay değil
@wouldliketobelulu kahve içene kadar Kara listedesin kfkflfllflf
Ahahahahahsd hadi oradan
Mahmut abi olsam sana mı yazarım mis gibi kızlar varken şapşik ahahahshdh
Ahahahahahshd dön bakayım kestaneyi çizerler mi? 😂😂😂
Iyyy çocuk savaşı mı izlicez sus sus 😂😂
Çubuk*
Iyyyy engellemeden sus sus 🥹
Şşşeeeyy ocağım tencerede kalmış ben gidiim 🥹😂😂
Hahahshd tamam çok kaşınma sen de 😂😂
Ahahahshs selametle aslanım 😂
Herkese güvenilmez.. Ben duygusal yoğunluğun oluştuğu ilişkilerin olabileceğini ve sadece samimi olarak o duyguları hissettirenlerin birbirlerine güvenebileceklerini düşünüyorum.. Arkadaş, dost gibi ilişkilerin altı boş oluyor genelde..
Sanal arkadaşlarımı önemsemem ciddiye almam, sadece fikirlerini alırım değerlendiririm
Anladımm
Hayır güvenmiyorum :D ya sapıksa? Ya gözü bana diktiyse sjsjs
Ahahahahshd kestaneyi çizdirme dikkat et hahahah 😂😂
Ahahahahah öyle diyorsan 🤷🏻♀️😂😂
Ösür dileris 🥹😂😂
😂😂😂
Homofobikliği daha yeni konuştuk ama bak hala ya. Hem erkek dediğin erkek... Neyse triggerlamayayım şimdi gece gece 😂
@rekreasyonistt evet lütfen 😂
Trigger isterim evet mi, istemez evet mi? 😂
@rekreasyonistt istemez evet olsundu 🥹😂
Az kalsın yardırıyordum haa hadi gene iyisin.
@rekreasyonistt iyiyim dimi :D
Fobikliğinden dürtülmek de vardı 😂
acıktım yah
@rekreasyonistt dürüm yeah
Yine acıktım 😂😂😂
Tamda bu siteyi tarif etmiş bu görsel 😂😂kimseye güvenmiyorum
Ahahah ben de o yüzden kullandım 😂
erkek bildiklerin kız kız bildiklerin erkek çıkma ihtimali yüksek ne gerek var güvenmeye 😂
aksine biseyleri paylasirken daha cok guveniyorum cunku yalan soyleyeceklerini dusunmuyorum, durust olduklarina inaniyorum cunku ben oyle davranıyorum ❤️
Birine arkadaşım deyip o mertebeye koyarsam sanali reeli olmaz benim için.. İnsan her yerde insan.. Tabii insan kalabilenler için geçerli bu :))
14 yıldır sitedeyim her türlü şeyi gördüm. O yüzden tercih meselesi. Bazı şeyler senin dışında oluyor.
Birisiyle kafamiz tuttu ve konsuuyorsak goruntulu ararim. Heycana gerek yok
Seni merak etmedim degil
Erkeğim ben
Bendee
Ne güzel
Aynen degisik taktikmis
Evet. Herkes aynı değil ama herkes de güvensiz değil.
kimseye güvenme ihtiyacım oldugunu düşünmedim
Güvenmediğim birisiyle 'Arkadaş' olmam zaten en başından.
gizlim saklım yok. zarar vermek isteyen ateş olsa cürmü kadar yer yakar
Arkadaşa bağlı
senin öyle arkadaşın var mı
Ben kendime güvenmiyorum ki 😂😂
Şansa bak ben de ahahahshd
Ahahahsg hayırlısı be
Güvenmek değil ama her şeyi anlatırım hemen çok severim
Sanaldan arkadaşım yok
Hiç mi kimseyle konuşmuyorsun mesela burada
Konuşmuyorum
Anladım 😊
Herşeyi hiç kimseye anlatmam ki 😃
Olması gereken de bu değil mi yaw
Yani herkese göre doğru yanlış var
Eledir
Hayır bu konuda kötü şeyler yaşadım ders oldu artık bana
2 yıl iyi taklit yapmış ama🤣
Sanal arkadaşım yok :DD
Sanal arkadaşlığım yoktur
Evet güvendiklerim var
Güvenmediğim için arkadaşım yok...😀
Ben salağm çabuk güvenirim
Bu sitedekilerin geneli yalancı
Evet insanlar ben bi yanlışlarını görmedim.
Bir tane var ona da gözüm kapalı güvenirim..
Ne sanal ne gerçek arkadaş edinmiyorum
Güvendiklerim var
Sayıları artar umarız 😂😂
İvit.
Evet
Kardeşlerim oldu
Güvenmem temkinli yaklasirim
evet
Güvenmem
İşim gücüm yok sanaldan arkadaş mı yapacam
Hiç sanal arkadaşlar edinmedim
Evet