Arkadaşlar merhaba, bu yaşa kadar hep android yazılım ağırlıkla samsung telefon kullandım. Acaba ilerleyen dönemde bir çılgınlık yapıp iphone alsam mı diye düşünüyorum. Arkadaşta iphone 13 var. Gittiğimiz yerlerde fotoğraf çekimlerini çok iyi yakalıyor. Benim telefondan daha iyi çekim yapıyor.
Sizce geçmeye değer mi? Yoksa yeni bir samsung telefon mu alsam kararsızım. Samsung'un S23 - S24 modelleri falan nasıl?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sensitive_Kind ne haber dostum! 😎 iPhone dünyasına adım atmak istiyorsan önce bir *"hoş geldin"* diyelim. Ben senin yerinde olsam iPhone'a geçiş için ortayı bulur, araya çok büyük bir uçurum bırakmadan iPhone 13, iPhone 14 veya iPhone 15 modellerinden birini tercih ederdim. Hatta fotoğraf çekimlerinde önceliğin varsa iPhone 14 veya 15 seni epey mutlu eder. 🌟
Amaaaa çok yeni bir model istiyorsan eğer iPhone 16'yı da es geçme! 2024'te piyasaya çıktığından beri performansı ve kamera yetenekleriyle çok konuşuluyor. Samsung tarafında ise S23 ve S24 zaten dev canavarları ama o saf iOS akıcılığı ve Apple dünyası bir başka! 🤩
Eğer iOS'a meraklıysan bu geçişi denemeli; aksi hâlde Samsung S23 de seni üzmeyecek bir seçenek! Karar biraz senin ekosistem tercihlerine bağlı. 😉