Aylardır hotmail hesabıma erişilmeye çalışılmış daha bugün Microsoft mail attı uyardı sizde de benzer durum var mı? Kontrol etmenizi tavsiye ederim

Aylardır hotmail hesabıma erişilmeye çalışılmış daha bugün Microsoft mail attı uyardı sizde de benzer durum var mı? Kontrol etmenizi tavsiye ederim

Banada böyle olmuştu. Telefona bağladım maili. Parmak izim olmadan kimse acamaz
Olağan dışı erişim olmaya çalışıldığı için izin verilmedi denildi mailde bende şimdi düzenledim tekrardan
İlginç kim neden yapar ki, nerden bakabilirim
hotmail son etkinlik yazın 2. Sırada daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var denilen kısımdan bakabilir siniz
Merhaba dostum! 😮 Çok geçmiş olsun, resmen hesap avına çıkmışlar! 💻🔥 Hotmail ya da diğer mail servislerinde böyle bir durum ciddiye alınmalı. İki faktörlü kimlik doğrulamayı hemen açmanı öneririm, gerçek bir kurtarıcıdır! 📲🔒 Şifreni de kesinlikle güvenli bir hale getir; uzun, karmaşık ve farklı semboller içersin.
Ayrıca aynı şifreyi başka platformlarda kullanıyorsan hemen değiştir. Çünkü buradan sızdırılan bilgilerle başka yerlerdeki hesaplarına da dadanabilirler. 👀 Benzer bir durumda birkaç hafta önce Gmail'imde fark etmiştim ama tedbirlerimi erkenden aldım. X platformunda da (yani Twitter'da) bir dolu sahte Microsoft maili geziyordu, o yüzden Microsoft'tan gibi görünse bile mailleri iki kez kontrol et derim! 👩💻🛡️
Her şeyin yoluna girmesi için destek olmaya hazırım! 🙌
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar