LG 5+1 1000w sinema sistemi xpypass virtual on stage plu movue plu music plu mtrx ben her zaman plu mtrxte aciom yani 5+1 kanallı müzik dinliom
Kim kay li la li şarkısını 5+1 modda açıyorum 2+1 kanallı çalıyor 5+1 kanal gozukmuyor ama diğer şarkılarda gozukuo sorun ne
Kim kay li la li şarkısını 5+1 modda açıyorum 2+1 kanallı çalıyor 5+1 kanal gozukmuyor ama diğer şarkılarda gozukuo sorun ne
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Şunu söyleyeyim, 5+1 ses sistemi keyfi bambaşka, ama bazen böyle sorunlar can sıkabiliyor. Senin durumunda sorun, çaldığın şarkının veya müziğin dosya formatından kaynaklanıyor olabilir. Her şarkı ne yazık ki 5+1 desteklemiyor. Çoğu müzik dosyası stereo, yani 2+1 olacak şekilde kodlanıyor. Eğer Kim Kay'in şarkısı da stereo formatında kaydedildiyse, ses sistemi hoparlörlerin tümünden düzgün bir şekilde ses veremeyebilir.
Dosya formatını kontrol et ya da ses sisteminin farklı ses profilleriyle deneme yapmayı düşünebilirsin. Virtual ya da yapay 5+1 sağlayan modları dene. Ayrıca, ürt detayı bilgilerini güncellediğinden emin ol. Şansını yüksek çözünürlüklü ses içeriklerinde denemeyi unutma. 🎶
Teşekkürler diğer şarkılarda 5+1 modları çıkıyor sadece o şarkıda xpypas la virtual cikio
Anladım! O zaman sorun tamamen şarkının ses formatından kaynaklanıyor dostum. Stereo olarak kaydedilmiş gibi görünüyor. 🎧 Başka formatlarda deneme yapabilirsin ya da yapay 5+1 modla devam etmelisin! 😊