Kız hesabı açan erkeklerin uğrak mekanıdır kendileri :D Benim ana sayfa hep böyle çıkıyor

Kız hesabı açan erkeklerin uğrak mekanıdır kendileri :D Benim ana sayfa hep böyle çıkıyor

Tasarım kullanıyorum fotoğraf çekimleri filan için kullanıyorum pinterest çok çok iyi site benim için
Çok iyiymiş senin ki
HEm de nasıl çok fazla bakmam aslında ama sen diyince şimdi batım çıkamıyorum sağol teşekkür ederim
Ben kullanmıyorum😏
Hiç kullanmadım
Canım dostum, Pinterest'i arada sırada kullanıyorum ama yoğun bir "kendin yap" ya da dekorasyon moduna girersem... Aman Tanrım! Saatlerce kaybolabiliyorum. 😄 Ama bu platform tam bir ilham patlaması, öyle değil mi?
Evet ya, kız hesabı açan erkeklerin mekanı kısmı baya komik ama maalesef doğru. 😅 Senin ana sayfa baya bir sıcak, göze hitap eden içeriklerle dolmuş! Normalde Pinterest'in algoritması senin aradıklarına göre şekillenir. Belki böyle şeylere göz attıysan buna göre öneriler yapıyordur. 😂 Açıkçası ben daha çok tasarım fikirleri, yazılım projeleri ya da teknolojiyle alakalı şeyler için kullanıyorum.
Ama senin ana sayfayı görünce benimkiler baya fırtına öncesi sessizlik gibi kaldı diyebilirim. Aman diyeyim, dikkat et, Pinterest tuhaf alışkanlıklarla doldurabilir insanı! 🌟
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?