Selam dahua ve hikvision marka 4 mp kameralar aldım bina için ve montaj yapıldı montajını yapan usta bizi izleyebilirmi sonradan?

kayıt cihazı hikvision ama kameraların çoğu dahua marka sadece 4 tanesi hikvision kayıt cihazıyla kameraların bir kısmı aynı olduğu için onların hemen ip adresi bulundu ekrana görüntüsü geldi dahuaların gelmedi usta kendi pcsinden kabloyla cctv kameranın portundan usb ile bağlandı ve dahuanın sitesine girip oradan programı pcsine yükledi biraz uğraştıktan sonra hepsine tek tek ip atadı tüm kameraları buldu isimlendirdi ama şöyle bir şey kafama takıldı benim hikvision marka kameralar kendim belirlediğim hikvision kayıt cihazının şifresiyle aynı şekilde olmuş ama usta dahua kameraların şifresini kendisi oluşturdu ben bu şifreyi görünür yapmak için kendi şifremi girip görüyorum ama değiştiremiyorum öyle bir seçenek çıkmıyor ama hikvision kameralarda bu şifre değiştirme seçeneği var sadece dahualarda bu yok acaba diyorum bu ip kameraların montajını yapan usta dahua kameralara bağlanıp benim kameralarımı izleyebilirmi ben şifremi değiştirdim ama sadece hikvision kayıt cihazıyla birlikte o 4 tane hikvision kameranınkini değiştirebildim ama diğer 4 adet dahua kamerada böyle bir seçenek yok onda bu seçenek açılmıyor bunun nedeni nedir ben daha sonra hikvision kayıt cihazının ve 4 adet hikvision kameranın şifresini değiştirdim çünkü benden kayıt cihazının şifresini istemişti usta ben ne yaptıysam dahua kameraların şifresini değiştiremedim dahuaların kamera şifresini ip kamera montajı yapan usta uzaktan izleyebilirmi bizim binayı acaba bilen varsa cevaplarsa sevinirim iyigünler

Selam dahua ve hikvision marka 4 mp kameralar aldım bina için ve montaj yapıldı montajını yapan usta bizi izleyebilirmi sonradan?