İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı.
Müşteri hizmetlerini arayıp bunu iptal edebilirsin bende de oluyor bazen Hiç bilmediğim şeyleri elim değiyor fark müşteri hizmetlerini arayıp bunu iptal edebilirsin bende de oluyor bazen Hiç bilmediğim şeyleri elim değiyor fark etmiyom sonra mesaj geliyor ben de müşteri hizmetlerini veya ilgili yetkiliği arayarak iptal ediyorum
Simdi kontrol ettim. Muhtemel kullandigin paket kullanim süren bitiyor. Yeni ayda baska pakete gecebilir veya ayni sekilde devam edebilirsin. Sana teklif sunmuslar. Bu pakete de gecebilme hakkin var gibisinden. Dilersen ortel al daha saglikli olur. 100 gb 40 euro ama arayamazsin veya o2 unlimited paket al 30-35 di en son.
Hayır 3 senedir bunu kullanıyorum paketim bitmedi bugun yükledim ve bu mesaj geldi , her ay İnternete yüklüyorum siteden ama Bi sorun oluştu ve defalarca hata verdi bende önüme gelen yazıya tıkladım ve abone almışım yanlışlıkla sanırım
Ben abone değilim canım isterse yüklüyorum 15 euro koyunca ara sıra dışarıda girsem 1 ay gidiyor bana , ama sınırsız 25 euro yüklüyorum eğer dışarıda rahat takılmak istersem
anladığım kadarıyla faturalı hat değil bu yükleme yaptıkca paket oluyor yükleme yaparsan yenilecektir yazıyor bizim burdada öyle ben bimcell kullanıyorum faturasız 1 aylık yapınca süre dolduğunda eğer içeride yeteri kadar param varsa otomatik yenileniyor paket yoksa yenilenmiyor
Siteden giriyorum email ve tel numaramı yazıyorum ve kart bilgilerime giriyorum öyle yukluyorum fakat ilk defa abone oldun diye mesaj geldi ve bunu yanlışlıkla yaptım ne olacağını biliyorum otomatik para mı çekecekler kartimdan artık her ay ödemeye zorunlumuyum?
büyük ihtimal otomatik çekebilir oradaki sistem nasıl bilemiyoruz almanyada yaşayan birilerine sormak lazım , başka mesaj geldimi aboneliğinizi iptal ettirmek için şuraya mesaj gönderin falan diye ya da kullandığın hattın müşteri hizmetlerine bağlanıp iptal ettirmen lazım almanca konuşamıyorsan email gönder aboneliği iptal ettirmek için