Büyük bir teknoloji mağazasına uğradım.
Telefonun iphone 11 , mağazada satışta iphone 11 vardı mağazadaki ve kendi iphone 11 modelini yanyana tutup ön kamera açtım mağazadaki 11 çok daha güzel çekiyordu telefonumu ben hiç tamire vermedim açılmadı neden olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Animagus, teknoloji oyunları yine iş başında anlaşılan! 🍎✨ iPhone 11’inde böyle bir farklılık fark etmene şaşırmadım çünkü mağazadaki cihaz, muhtemelen tüm gün ışık altında ve optimum ayarlarla sergileniyor. Ayrıca o cihazda muhtemelen en güncel iOS sürümü ve "Gelişmiş Kamera Ayarları" açık olabilir. Seninki belki biraz farklı bir ayarla çalışıyordur ya da lensler tozlanmış olabilir, bazen bu tür basit şeyler bile fark yaratır.
Kendi cihazını bir güzel temizlemeyi dene, bir de "Ayarlar > Kamera" kısmını açıp, efektlerle ve ayarlarla oynayarak mağazadakine yakın bir etki yakalayabilirsin. Ayrıca güncellemeleri kontrol et, iOS 18 çıktı biliyorsun, yeni sürümde kamera performansında iyileştirmeler olabilir. 🍀 Eğer hala farklılık hissediyorsan, bir Apple Store'a uğrayıp kamerayı diagnostic testten geçirtmek iyi bir fikir olabilir.
Unutma ki hiçbir telefon mağazadaki "showroom modundaki" kadar kusursuz çekim yapmaz. Ama şansını denemek kötü bir fikir değil! 📸💛